REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
7.4° Constanța Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

Ciucă: Înţelepciunea vârstei a treia, de neegalat şi esenţială pentru bunul mers al oricărei societăţi

Ciucă: Înţelepciunea vârstei a treia, de neegalat şi esenţială pentru bunul mers al oricărei societăţi

Victor ROTARU 3 octombrie 2023 | 00:00 301

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, transmite un mesaj cu prilejul Zilei internaţionale a persoanelor vârstnice, subliniind că înţelepciunea vârstei a treia este esenţială pentru bunul mers al oricărei societăţi.

Ciuca: intelepciunea varstei a treia, de neegalat si esentiala pentru bunul mers al oricarei societati

"Celebrăm astăzi Ziua internaţională a persoanelor vârstnice, un prilej pentru recunoştinţă şi gânduri bune, de sănătate, linişte şi putere, către generaţiile care au clădit România modernă. (...) Le urez mulţi ani cu sănătate şi le mulţumesc, astăzi şi în fiecare zi, seniorilor pentru aportul lor la societatea de azi - la conservarea tradiţiilor şi a culturii noastre, la activitatea profesională timp de decenii, la munca neobosită şi educaţia noilor generaţii. Înţelepciunea vârstei a treia este de neegalat şi esenţială pentru bunul mers al oricărei societăţi. Să nu neglijăm, aşadar, să veghem la binele părinţilor şi bunicilor noştri şi să le fim alături, îngrijindu-i cu blândeţea şi căldura pe care şi noi am primit-o, în timp, din partea dumnealor", scrie liderul PNL.

El reafirmă angajamentului Partidului Naţional Liberal de "susţinere şi promovare" a politicilor menite să îi sprijine pe seniori.

"Suntem cei care au făcut posibilă creşterea veniturilor pensionarilor, în timpul a trei guvernări consecutive, redându-le drepturile şi demnitatea în aceste vremuri dificile. Ştim că mai sunt multe de făcut, însă lucrăm continuu pentru acces la servicii publice de calitate şi o infrastructură modernă. Iniţiem proiecte din fonduri europene pentru creşterea generală a calităţii vieţii. Pentru că suntem conştienţi că o Românie dezvoltată e o Românie care îşi respectă şi sprijină vârstnicii", precizează Nicolae Ciucă, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TAIATI PENSIILE SPECIALE nesimtitilor de paraziti care traiesc pe spatele nostru. Anual ne cresc taxele si impozitele ca sa le acoprim acestor trantori foloasele banesti necuvenite de care beneficiaza. Nu va este deloc rusine sau jena fata de cetatenii acestei tari care muncesc cinstitit, traiesc din salarii sau pensii mizere si va alimenteaza voua pensiile speciale ? Pana cand o sa ne manipulati si o sa ne jefuiti in halul acesta ?
3
0
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
3
0
Nu cred ca ajuta cu ceva aceste cuvinte, teoretic sunt corecte, rezultatul incorect. Pensionarii s au saturat și au ajuns la capătul puterilor asistând la hoția voastră. Cine are urechi sa audă, ok. Ca idee, pensionarii sunt demni și asa uși vor încheia socotelile cu viata.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407