REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Concert caritabil într-un club din Mamaia. Haideţi să-l ajutăm pe George!

Concert caritabil într-un club din Mamaia. Haideţi să-l ajutăm pe George!

Replica API 10 august 2016 | 23:56 210

Miercuri, la orele 22.00, în club Crema Mamaia are un loc concert caritabil pentru salvarea lui George, un tânăr de 28 de ani, cu probleme medicale majore. Susţinut de promoterul Superkombat, Eduard Irimia, George are nevoie şi de ajutorul nostru. Trebuie să strângă zeci de mii de euro pentru a-şi procura tratamentul care i-ar putea salva viaţa!

Olteanu George, un tânăr în vârstã de 28 de ani, încă de la naştere, suferă de o boalã evolutivă nemiloasă care i-a marcat viaţă, lăsându-şi urme adânci în existenţa sa până acum. La vârstă de 5 luni, în urmă unor analize i s-a pus diagnosticul dureros de sindrom amiotrofi neurogen spinal degenerativ - o formă a distrofiei musculare. Pentru el a urmat o perioadă foarte grea şi traumatizantă cu fel de fel de tratamente recuperatorii, analize şi proceduri care i-au traumatizat profund viaţa. Copilărie nu prea a avut şi a petrecut-o mai mult prin spitale şi printre medici.

În urma tuturor acestor proceduri a reuşit să recupereze, a mers pe picioare destul de greu până la vârsta de 11 ani când boală a evoluat şi l-a ţintuit într-un scaun cu rotile. Din anul 2004, lucrurile s-au complicat, boala a evoluat şi de data această i-a atacat plămânii. În urmă stărilor sale de rău profunde i s-au fãcut analize amănunţite şi s-a constatat că suferã de bronsectazie - muşchii plămânilor s-au distrofiat la baza de jos şi în loc să primească aer, acolo se umple cu secreţie care de la câteva grame a ajuns la 5 pahare.

Această secreţie, care se acumuleazã sistematic în timp, dacă nu ar scoate-o, l-ar asfixia şi ar muri. Are 2 variante pentru a se putea vindeca - prima ar fi transplantul de celule stem pe baza căruia a început să facă demersuri disperate către diferite persoane, televiziuni locale şi naţionale. A reuşit să strângă suma de 28.000 de euro pentru un singur transplant. S-a întâlnit cu medicul din China cu cu care a purtat o discuţie. Concluzia a fost una pozitivă însă, din cauza distanţei foarte mari, transportul ar putea fi fatal.

Unii medici consideră că ar putea zbura, alţii nu. A două variantă ar fi medicamentul IPLEX care este atestat şi legalizat de forurile mondiale de medicină, tratamentul care costă 80.000 de dolari anual. Acest tratament constă într-o injecţie ce se administrează zilnic. Tratamentul îl va ajută cu recuperarea fizică, îl va ridică din scaunul cu rotile, dar în primul rând îi salvează plămânii. El are nevoie de ajutorul dumneavoastră, orice donaţie este foarte importantă.

Din acest motiv, cu sprijinul lui Eduard Erimia, promoterul Superkombat, mai mulţi artişti vor urca pe scena clubului Crema din Mamaia, miercuri, începând cu orele 22.00. Vor cânta Nicola, Adi Cristescu, Nicole Cherry, Diana Bişinicu şi alţii. Cei care vor participa la eveniment vor putea licita mănuşi purtate de campioni Superkombat, dar vor avea parte şi de alte surprize.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108