REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Condamnat la 22 de închisoare pentru că şi-a ucis fosta soţie, cere redeschiderea cazului. Îşi acuză fiica de faptul că a MINŢIT la proces

Condamnat la 22 de închisoare pentru că şi-a ucis fosta soţie, cere redeschiderea cazului. Îşi acuză fiica de faptul că a MINŢIT la proces

Replica API 12 iulie 2019 | 18:01 345

Viaţă curmată de divorţ

Viaţă curmată de divorţ

Un bărbat a şocat întreaga comunitate din cartierul CET, în anul 2015, când şi-a omorât fosta soţie într-un apartament, aplicându-i 11 lovituri de cuţit în zona abdominală şi a membrelor superioare. Cei doi se întâlniseră, la o prăjitură, pentru a discuta despre partaj. Însă, gelozia lui Petrică Ciuciuleacă s-a transformat în teroare. După ce a lăsat-o pe femeie fără suflare, a sunat la 112 şi şi-a mărturisit fapta. Din 2017, de când a fost condamnat, se chinuie să-şi redeschidă dosaul, motivând că fiica sa şi nepotul au făcut mărturii mincinoase, fapt pentru care a primit pedeapsa de 22 de ani de închisoare, fiind încarcerat în regim de maximă siguranţă, în prezent aflându-se în Peniteniciarul Giurgiu.

Simona Muşat avea 45 de ani, lucra la Real şi trecuse printr-un divorţ. Din câte se pare, cei doi aveau două fete, însă una este majoră. Din nefericire, Simona nu a mai apucat să le vadă crescând, viaţa fiindu-i curmată într-un mod tragic, chiar de cel ce i-a fost partener de viaţă. Petrică Ciuciuleacă nu a putut să treacă peste divorţ, devenind din ce în ce mai gelos. Cum încă mai rămăsesră aspecte nerezolvate legate de partaj, femeia datorându-i suma de 7.000 de lei, în seara de luni, 19 ianuarie 2015, Petrică a mers la domiciliul ei pentru a discuta. Astfel, cei doi au hotărât să se îndrepte apoi spre locuinţa lui Petrică, din zona CET, situată pe Aleea Egretei, bloc C3, acolo unde aveau să pună lucrurile la punct… la „o prăjitură”. De ultimul aspect a avut grijă Simona, ea aducând un pachet cu dulciuri. Însă, până la agonie nu a fost decât un pas. O ceartă a izbucnit în urma discuţiilor, bărbatul fiind foarte gelos. În puseul de furie, Petrică a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi i-a aplicat femeii nu mai puţin de 11 lovituri de cuţit. Ulterior a sunat la 112 şi şi-a mărturisit crima.

În 2017, a fost condamnat la 22 de închisoare. De atunci, se chinuie să redeschidă cazul. În septembrie acelaşi an, a formulat o cerere de revizuire a dosarului susținând că hotărârile prin care a fost condamnat în fond și apoi definitiv s-au bazat pe declarațiile mincinoase ale fiicei sale C. M. și ale nepotului F.B. Cererea i-a fost respinsă. Ulterior, la începutul anului current, a mai formulat două cereri, una în martie, alta în aprilie, la Judecătoria Giurgiu. Însă ambele au fost respinse.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce revizuire mai vrei cand tu ai omorat cu bestialitate o fiinta.Ti-a mai fost si partenera de viata! Esti dus cu capul rau, asa ca stai unde esti ca e bine asa.
2
0
Eu l-am invatat ma aranjez eu sa scape dupa care cerem despagubiri de la statul roman,eu raman cu bani el liber si toata lumea e multumita.
2
0
Din pacate, criminalul, v-a scapa peste cativa ani. Victima, o sa fie .
2
0
Are dreptate sa ceara revizuire... Femeia s-a aruncat in cutitul din mana jigodiei de 11 ori...
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108