REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Confort Urban intervine în Faleză Nord

Confort Urban intervine în Faleză Nord

Replica API 4 iulie 2020 | 01:25 1895

Tot mai multe străzi din cartierul Faleză Nord beneficiază de o infrastructură rutieră modernă. Echipele SC Confort Urban SRL au finalizat lucrările de reabilitare a carosabilului pe strada Muncel, tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Unirii. Zona carosabilă decopertată a fost îmbrăcată în asfalt.

Până în prezent, programul de modernizare a zonei carosabile din cartierul Faleză Nord a cuprins străzile Făgetului, Petru Vulcan, Ion Vodă, Timișanei și Dobrogei, porțiunile cuprinse între bulevardul Mamaia și strada Unirii.

Reamintim că lucrările de reabilitare a tramei stradale se desfășoară conform planificării pentru a acoperi toate zonele rezidențiale.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu ce esti la sorla mah prostule: maniPULAnt de scrii cu atatea greseli...? hai sictir in pizda ma-tii de anallfabet functional ! si inca ceva boule: apasa pe Caps Lock cand mai vrei sa folosesti un deget ptr scris !
3
0
NOROC CU MINE CA VA ASFALTEAZA STRAZILE!!!MARI IDIOTI SUNTETI !!!!! SE ASFALTEAZA TOT ORASU MAIMUTOILOR NU VEDETI CE FACE PRIMARU DECEBAL SI CE I DOI FICEPRIMARI !!!!VEDETI SI NU CREDETI CE FAC !!!OBISNUITI CU GROPILE SI VOI FLAMANZII CUM SUNTETI VA DERANJAZA CURATENIA !!!
0
6
Nu inteleg ce va fute grija pe astia care comentati ca face unul un bloc pe o strada pe care o asfalteaza primaria Bine ca le asfalteaza
4
6
Toate locurile de parcare din str Unirii, intre Ion Ratiu si Muncel vor fi rezervate pt locuitorii blocului Sorla. Sa nu ziceti ca nu v-am spus !
1
9
asfaltati...asfaltati...e praf str Unirii de sparturi ale celor de la RAJA...nici o zi in Constanta fara avarie RAJA...
7
1
in spaga primita de catre cretinul limbist babu de la sorla , era si conditia ca sa fie asfaltate doua strazi de acces la blocul de pe str Unirii pentru care s-a facut sens unic cu sprijinul rutierie sobariene...doar nu credeati ca le-a venit asa deodata dorul de asfaltare la cele doua strazi Fagetului si Muncel...!?!
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272