REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Consilierii din Mangalia au decis: se amenajează parcări în locul garajelor!

Consilierii din Mangalia au decis: se amenajează parcări în locul garajelor!

Replica API 19 septembrie 2018 | 00:06 357

Consiliul Local Mangalia a aprobat, marți, într-o ședință extraordinară, documentația tehnico-economică a proiectului “Sistematizare pe verticală – Municipiul Mangalia – intrări în blocuri, alei, parcări, lot 1”. Proiectul prevede amanajarea parcărilor de reședință, în locul garajelor demolate recent, care ocupau domeniul public fără autorizație de construcție. În zonele respective, vor mai fi realizate alei de acces, iar intrările în blocuri vor fi reabilitate.

„Zilele următoare vom demara procedurile legale de licitație, iar ulterior vom începe lucrările în teren. Sper ca, în această toamnă, să avem primele parcări de reședință, în orașul nostru. Totodată, vom amenaja alei de acces și iluminat public, iar intrările în blocuri vor fi refăcute. Lucrăm deja la înființarea sistemului de apă-canal, în cartierul Dobrogea II, străzile respective urmând apoi să fie asfaltate. În cartierul de case, începem, foarte curând, modernizarea tuturor trotuarelor”, a explicat primarul Radu Cristian. Aleșii locali au mai votat contractul privind folosirea infrastructurii sistemului de distribuție a energiei electrice pentru realizarea Serviciului de iluminat public. Astfel, intreținerea iluminatului stradal va putea fi realizată de municipalitate, cu acordul Consiliului Local. În aceeași ședință a CL Mangalia s-a mai aprobat documentația privind reabilitarea Bisericii „Sf. Gheorghe”, cu fonduri UE, precum și indicatorii tehnico-economici pentru proiectul „Ambulatoriu – Spital Municipal Mangalia”, realizat tot cu finanațare europeană. „Am semnat deja contractul de finanțare pentru modernizarea stațiunii Saturn, cu bani europeni. Intrăm în procedurile de licitație, iar la începutul anului viitor vom demara lucrările, în teren. Proiectul de reabilitare a Bisericii „Sf. Gheorghe”, care este monument istoric, se află în perioada de precontractare, urmând să semnăm documentele în cel mai scurt timp. În aceeași etapă foarte avansată mai avem proiectul de modernizare a falezei Mangalia-Saturn și a Pieței Republicii”, a mai spus primarul Mangaliei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In tarile civilizate nu sunt cosmelii ca garajele de la noi. Ai casa cu garaj,e treaba ta,insa nu ocupi spatiul public cu mastupenia aia in care tii masina si muraturile,ca asa vor muschii tai. Pai atunci de ce sa nu construiesc si eu o casa unde vreau ? Stiu ca multi se simt nasol,insa asta este,daca vrem o tara ca afara e nevoie sa ne schimbam un pic si noi. Nu sunt locuri de parcare destule,apartamentele sunt cum sunt si nu incap butoaie de muraturi si o gramada de tot felul de zdranganele,nu-i nimic. Lucrurile se pot imbunatati pentru toti.
3
0
Daca proiectul este doar pe o anumita zona de ce le darama in tot orasul?
2
4
Sumele nu vi le-a dat Replica? 3 milioane de euro sa repare biserica. 3 milioane de euro sa faca 2 parcari. Bani imprumutati. Are de furat nu gluma.
4
3
Mincinos fara pereche. Nu va face nimic in locul garajelor, ca nu este in stare. de cand a venit la primarie doar a demolat
11
8
In acest oras trist,o administrare de rahat
8
8
Baiii ce faceti , o duceam asa bine acolo in garaj , nu va ganditi ca imi lasati familia pe drumuri , Rontaila, Ciumatul , Codita , Puricosul , Mizerabila, Puturosul , Ciumatul si Mustaciosul unde vor locui de acum
11
3
Despre Dobrogea l...nimic.Balariile ce faceti cu ele, rezervatie naturala? De cativa ani tot aprobati reabilitarea bisericii Sf.Gheorghe, sigur va fi gata la sfantul asteapta.Si la intrarea in blocuri ce faceti, cumva sisteme video si de alarma ?Asociatiile si-au schimbat usile si si'au pus interfoane, unii au si asfaltat sau au pus dale, voi concret , ce faceti??
12
4
Bravo!!!Cel mai bun primar. Il injura multi din astia ofticati ca le darama mizeriile de garaje,dar stim cu totii ca face un lucru senzational in special pentru imaginea intregului oras.
23
14
Cel mai mincinos primar
16
11
bagati-le un impozit de 500%-800% , la aia cu garajele si sa vedeti cum singuri renunta la ele.Castiga si primaria niste bani.Iar la contractul de inchiriere sa le cereti ITP-ul la masina sa vedeti cati mai au cu adevarat masina , dintre cei care detin garaje
19
9
In Dobrogea II avem apa, canal si pluviala. Despre ce vorbiti? Vrem doar asfalt!
8
3
Ce minciuni penale. Asa minte din 2012 de cand a fost numit primar de altii. Escrocul dracului.
14
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272