REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Consilierii municipali, convocaţi de Făgădău în şedinţă de îndată! Un proiect se referă la Cazinou!

Consilierii municipali, convocaţi de Făgădău în şedinţă de îndată! Un proiect se referă la Cazinou!

Replica API 15 februarie 2019 | 11:53 515

Forfotă în Primăria municipiului Constanţa! Consilierii locali municipali sunt convocaţi de primarul Decebal Făgădău în şedinţă de îndată, vineri, 15 februarie!, ora 13.00, în sala Remus Opreanu a Prefecturii.

Iată proiectele înscrise pe ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea HCL nr. 277/2014 privind predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin Compania Naţională de Investiţii „CNI” SA a imobilului – teren şi construcţie „Cazino Constanţa” în vederea consolidării şi restaurării acestuia;

2. Proiect de hotărâre privind organizarea Consiliului de administrație al Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine il demolati! de ce sa ne mai certam?mai bine un cantec vesel sa cantam!Si cantecul sa fie LA CHILIA IN PORT!Va dorim puscarie multa PSD!PARTIDUL SLUGOILOR DOBITOCI
2
0
bobul de mazare a ajuns primar dupa ce i-a scapat pe constanteni de ruinele hotelului Continental, probabil ca in mod intentionat au ruinat Cazinoul ca sa aiba cu ce sa va prosteasca.Inainte de 1989 s-au cladit mii de imobile in orasul asta,s-au facut bulevarde,scoli,spitale, etc, si astia se caca pe ei pentru un Cazinou,Ceausescu v-a facut atatea si nu v-a cerut votul la schimb,astia daca va fac Cazinoul trebuie sa-i si votati.
1
0
Dragi alesi Nu va este jena ? Nu va este rusine? In orice oras din lumea asta o cladire cum este cazinoul ar fi fost super intretinuta si transformata in lance a turismului. Si voi va cacati pe voi.....ca la CNI ca la Primarie ca la naiba. Dar : avem ce meritam , avem ce am votat.
2
1
Reabilitarea Cazinoului din Constanta este un lucru foarte bun, asteptat de mult timp ! Este un obiectiv de importanta majora pentru turism !
4
1
Daca tot esti asa cocos in soatele tastaturii si injurii foarte urat, la ora 16:30 ma gasesti in fata magazinului Tomis Mall, pe Stefan Cel Mare. Voi purta o geaca neagra si o sapca. Te rog, injura ma atunci, exact cum m-ai injurat aici. Ia sa vedem, esti barbat sa vii ?
6
1
Ma golanilor iar ne mintiti ca ori ce campanie electorala
8
1
Du-te-n MMT cu aia care-ti dau covrigi. Cacatule, n-o sa vezi Cazinoul dres nici in timpul vietii nepotilor tai. Daca ai cum sa-i ai. Cacatule.
6
9
In 30 ani n-au putut sa restaureze o cladire ?--ce rusine ptr toti primarii fosti si actual --Parca era vorba de palatul parlamentului asa e de greu !
9
0
1. stai jos, nota 4, esti analfabet...2. fagabou nu e make si daca era nu vad rostul comentariului
2
6
Dupa atatia ani,solutia a fost sa se predea Cazino-ul catre o companie de stat!S-au spalat pe maini,cu alte cuvinte.O sa auzim de-acum incolo ca Primaria nu se poate implica la Cazino,deoarece apartine.CNI!Smecherie de doi bani!
15
1
In primul rand te rog frumos sa ai un limbaj frumos, ca nu stii cine se afla in spatele tastaturii. In al doilea rand tu esti exemplul cel mai bun care dovedeste faptul ca nu ne mai facem bine. Imi pare rau ca mi am rupt cateva minute din timpul sa iti raspund, insa tineam neaparat sa o fac. Cineva, care avea dreptate, spunea ca poti face 1000 de lucruri bune, iar 1 singur lucru prost, iar lumea de va dezaprecia pentru acel lucru. Nimeni nu te va lauda pentru cele 1000 facute bine. Seara buna, "boule"!
8
6
Numai apuci primaria de la anu,machedonule
9
8
Stai bre jos, esti postac pezedist? Auzi in stanga si in dreapta....dar tu nu vezi ce se intimpla in oras, boule? Lucruri bune nu asa ca pleaca naibii si arunca-te in mare impreuna cu idolul tau
10
11
Daca vrea sa faca cazinoul, domne l-a apucat disperarea, daca nu il face, domne e un primar prost. Voi stiti ce vreti ? Sau doar sunteti genul ala de oameni care nu pot fi multumiti niciodata ? Aud mereu in stanga in dreapta ca vezi domne s-a apucat se asfaltat acum ca e disperat sa nu piarda alegerile, altfel se apuca din primul an. Voi stiti cu ce se mananca administratia publica ? Stiti cat dureaza pana se aseaza lucrurile ? Stiti cat dureaza sa pui in aplicare ceva ? Nu, nu stiti, voi sunteti oamenii care stau acasa cu burta de bere, care sparg seminte si arunca cu noroi fara sa faca nimic
7
13
Parcuri unde sunt prooectele? Asa vad ca autorizatii se dau cu o ochi inchisi sa se construiasca pe ce mai era verde in Constanta.Vai de noi
8
0
...l-a apucat disperarea ...cine draqu il mai crede pe mincinosul asta care doarme pe coada impreuna cu echipa de viceanalfabeti !!! Se vede foarte clar ca orasul Constanta arata ca o ruina...asa ca la ce sa ne mai asteptam ...vorbe goale !!!
20
3
Cautati video-ul pe facebook, ca sa-l vedeti pe mizerabil cum se slugareste in fata lui mazare si dracnea.
17
2
bietul Cazino e doar o mumie. E ca bunicul mort tinut in fereastra sa-i luam pensia. E imaginea neputintei inchipuitilor din administratia locala. Vrajeala cu CNI e din 2014. Cazinoul nu mai are cum fi vreodata ce-a fost. Sad but true. Nici in 2, nici in 20 si nici in 200 de ani. Mergeti pe-acolo, faceti vreo poza, spuneti adio si acasa. Cazino, Casa cu Lei samd...a fost odata ca niciodata. La cum votati sau cum nu iesiti la vot, ma mir sa meritati vreo tara. Fagadau e celmai bun lucru care vi se poate intampla, distrusilor. Mi-e sila de voi si vreau alt pasaport.
32
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108