REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CONSTANŢA. Zi plină pentru elevii care au susţinut simularea bacalaureatului: subiecte greşite sau prinşi cu telefonul mobil!

CONSTANŢA. Zi plină pentru elevii care au susţinut simularea bacalaureatului: subiecte greşite sau prinşi cu telefonul mobil!

Replica API 14 martie 2017 | 07:56 265

Elevii claselor a VIII-a, a XI-a și a XII-a vor susține simularea evaluării naționale și, respectiv, a examenului de bacalaureat (conform calendarului anexat), în perioada 13 – 17 martie 2017. În județul Constanța, încă din prima zi au existat incidente. La Medgidia, de exemplu, peste 80 de elevi au primit subiecte greșite!

Incident la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia! Un număr de 88 de elevi de la profilul Uman au primit subiectele 2 și 3 destinate celor de la profilul Real. situația a intrat în atenția Comisiei Județene de bacalaureat! "Absolut exclus! Nu există subiecte de rezervă. Comisia Județeană va analiza situația creată și va dispune măsurile în consencință, dar măsuri ce nu vor afecta elevii. Nu avem cum să dăm din nou simularea pentru că subiectele sunt publice în acest moment și nu avem de unde să luăm alte subiecte.

Pe dealtă parte, elevii vor fi evaluați în conformitate cu baremele corespunzătoare. Aceștia au primit o parte de subiect corespunzător profilului uman și o parte de la profilul real. Vor fi evaluați conform baremelor pe ceea ce au rezolvat ca subiecte. Acum trebuie să discutăm și analiza activitatea comsiei, elevii nu au nici o vină", a precizat pentru "Replica" Alina Codreanu, președintele Comisiei Județene de Bacalaureat. Nici de data aceasta elevii nu s-au putut abține de la copiat! Astfel, doi elevi constănțeni au fost eliminați de la simularea examenului de bacalaureat! Este vorba despre unul de la Liceul Teoretic "George Călinescu" și celălalt de la Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu"! Tinerii se pare că intrase cu telefonul mobil în sala de examen.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Feata noastri ie disteapta. La noi la makidoni romanii e slugi. Zoia e sefa la scoli, ea face toate trebile. Ca la noi makidonii.
2
1
Nu cunosc nimic din scoli ! In scolile iubite nu se respecta nici curriculumul! Nu se fac ore ,golania este maxima ! Mai psd impotent,nu poti face chiar nimic ?
3
1
Cucoanele de la ISJ se sesizeaza numai daca li se ciripeste din teren. Au sifonari care vomita tot. La Colegiul de arte Regina Maria de ce nu v-ati sesizat? N-avea cine sa vomite? Puneti-va si acolo un sifonar. Sper sa vad ziua in care se vor desfiinta aceste ISJ-uri tocatoare de bani!
5
0
As vrea sa stiu cum ar fi apreciata la simularea bacalaureatului urmatoarea propozitie: Tinerii se pare ca intrase cu telefonul mobil in sala de examen.
10
0
Am inteles ca si la colegiul de arte Regina Maria s-au dat subiecte pt profil real la elevii de la uman, la cls XI-a
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108