REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Continuă războiul declarațiilor! Georgescu îi răspunde lui Cristian Radu!

Continuă războiul declarațiilor! Georgescu îi răspunde lui Cristian Radu!

Mirela PASCAL 27 martie 2024 | 10:47 7846

Continuă războiul declarațiilor între ”greii” din Mangalia și Limanu. După ce Cristian Radu l-a invitat pe colegul său Daniel Georgescu, edilul din Limanu, să candideze la Mangalia, dacă are curaj, acesta din urmă i-a răspuns ”moștenitorului Brătienilor” în aceeași notă deloc prietenoasă.

Continua razboiul declaratiilor! Georgescu ii raspunde lui Cristian Radu!

Între Daniel Georgescu, primarul din Limanu, și Cristian Radu, edilul din Mangalia, este orice, mai puțin o legătură de prietenie sau, cel puțin, o relație cordială. Sesizăm, însă, că au ceva un comun: Mangalia! Radu este primar în funcție, iar Georgescu ar putea fi...viitor primar. Asta dacă Georgescu va da curs provocării lui Radu și va candida. Până la o hotărâre definitivă a lui Georgescu, continuă războiul declarațiilor prin intermediul nostru. După ce Radu l-a invitat la confruntare, Daniel Georgescu îi răspunde în aceeași notă deloc prietenoasă.  ”Când ani de zile ai transformat Mangalia într-o feudă personală, în care și Consiliul Local a fost de prea multe ori la reverul tău, probabil ai pierdut contactul cu realitatea și cu cât de mult te detestă oamenii. Mangalia are nevoie de curățenie de la cap la coadă, inclusiv prin partide, pentru a scăpa de un primar care a ruinat stațiunile și ține în sărăcie un oraș întreg. Nu vreau să mai aduc aminte cum a câștigat Cristian Radu alegerile din 2012 până azi, de fiecare dată cu cozi de topor care au fragmentat opoziția mereu. Domnului primar îi tremură pantalonii că vine cineva și îi face campanie pe bune și atunci va fi istorie. Nu am luat nicio decizie de a candida sau a mă implica, dar dacă va fi cazul-  garantez că va fi o campanie transparentă cu o motivație clară: interesul cetățenilor care trăiesc în Mangalia! Pentru “moștenitorul” Brătienilor!”, i-a răspuns Daniel Georgescu.

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108