REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Copilul Larei Şaban a plecat în Turcia: a fost luat din casa bunicii cu Poliţia

Copilul Larei Şaban a plecat în Turcia: a fost luat din casa bunicii cu Poliţia

Replica API 20 iunie 2012 | 00:00 207

Suspecţii arestaţi au picat testul poligraf

Suspecţii arestaţi au picat testul poligraf

Agitaţie, ţipete, leşin şi plâns, marţi dimineaţa în cartierul constănţean Coiciu, pentru recuperarea unui copil din casa bunicii. Poliţiştii şi procurorii au descins în forţă în casa lui Elvie Ghilbidan, mama Larei Şaban, urmare a plângerii penale formulate de Eray Ekrem Arda, nepotul politicianului turc Huseyin Sipahi, pentru lipsire de libertate în ceea ce o priveşte pe micuţa Alia, de trei ani.

Pentru că nu se putea dezlipi de micuţă, bunica acesteia a necesitat îngrijiri medicale, fiind protagonista unei scene de leşin. După ore în şir de discuţii cu oamenii legii, mama Larei Şaban a fost nevoită să se despartă de Alia. Oamenii legii nu s-au lăsat împresionaţi de cele întâmplate, iar după ce medicii au dat asigurări că femeia se simte bine, au continuat să-i strângă micuţei lucrurile. Ulterior poliţiştii constănţeni au părăsit casa familiei Larei Şaban, însoţiţi de micuţa Alia şi de bona acesteia. Ajunşi la IPJ, au făcut toate formalităţile necesare ca fiica politicianului turc să poată părăsi România. Menţionăm că bona a ajuns în ţară cu un avion particular şi a fost mandatată de Huseyin Sipahi să însoţească fetiţa în Turcia. Cât despre politicianul Huseyin Sipahi, specificăm că se căsătorise religios cu Lara. Deşi şi-a revendicat fata, acesta nu s-a aflat miercuri în România, trimiţându-l în schimb pe nepotul său, Eray Ekrem Arda. Cert este faptul că micuţa Alia a reuşit să plece la tatăl său. În Turcia a plecat şi sora mai mică a Larei, Melissa, întrucât se pare că tatăl copilului ar fi chemat-o pentru a discuta cu ea. Constantin Teodorescu, directorul Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu, a confirmat faptul că bona şi fata au decolat spre Turcia. Reamintim faptul că pe rolul Judecătoriei Constanţa au fost înregistrate la 1 iunie două dosare de acordare a custodiei copilului. În primul dosar, 13996/212/2012, reclamant este Elvie Ghilbidan, iar în cel de-a doilea, 13997/212/2012, reclamant este Eray Ekrem Arda, iar mama Larei este pârât. De precizat că tot marţi anchetatorii au primit rezultatul testului poligraf în dosarul celor doi supecţi acuzaţi că ar fi ucis-o pe Lara. Surse din cadrul anchetei spun că Gilberto Şaban şi George Davidescu ar fi picat testul poligraf. Reamintim că Gilberto Şaban şi George Davidescu sunt acuzaţi că, la începutul lunii mai, au ucis-o pe Lara Şaban, venită în România într-o vacanţă în care plănuia să achiziţioneze un apartament.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108