REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Costin Mărculescu avea probleme financiare MARI. Cine îl ajuta cu BANI și MÂNCARE!

Costin Mărculescu avea probleme financiare MARI. Cine îl ajuta cu BANI și MÂNCARE!

Replica API 12 iunie 2020 | 00:04 4424

Tot mai multe detalii ies la iveală după moartea fostului actor Costin Mărculescu. Apropiații acestuia susțin că stătea foarte prost cu banii, iar de multe ori nici nu avea ce să pună pe masă, fiind ajutat de cunoscuți.

Surse din anturajul fostului actor au mărturisit pentru fanatik.ro că Mărculescu o ducea foarte prost din punct de vedere financiar și că intenția lui era să își ia viața pentru că nu mai întrezărea luminița de la capătul tunelului.

Costin a apelat la mai mulți prieteni pentru a avea ce pune pe masă, iar unul dintre oamenii care l-au ajutat cel mai mult este patronul unui restaurant din Capitală. „O ducea foarte greu din cauza pandemiei. N-a avut probleme de sănătate, era deprimat din cauza faptului că o ducea prost cu banii.

„Calangiu îi dădea mâncare și îl mai ajuta cu banii, cu țigările”

”Apela la diverși prieteni și oameni din breaslă când avea nevoie de bani. De la Silviu Lepădatu a cerut de multe ori, iar în ultima vreme l-a ajutat Calangiu, care are un restaurant și îi era foarte bun prieten. Calangiu îi dădea mâncare și îl mai ajuta cu banii, cu țigările. Situația lui financiară a fost foarte proastă, asta e cert”, a mărturisit sursa pentru fanatik.

Costin Mărculescu a fost găsit mort aseară, în apartamentul său, după ce vecinii au sunat la 112 alertați de lătratul câinelui, plus că nu l-au mai văzut la față de câteva zile.

Prietenii și colegii de breaslă susțin că nu a avut nicio problemă de sănătate, stresul fiind factorul declanșator al stării sale din ultima perioadă.

Actorul și cântărețul urma să împlinească 51 de ani pe 29 iunie. Într-una din postările sale de pe Facebook, acesta parcă și-a prevestit moartea, scriind că o înțelegea pe Mădălina Manole pentru gestul de a-și pune capăt zilelor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din pacate, la astfel de nenorociti li se face reclama pe multe posturi infecte de televiziune. Tinerii cred ca un astfel de om e demn de urmat caci, are succes, e dat de Capatot la tv.
0
0
de alt actoras ratat!
1
1
nu era de lucru la cules sparanghel si capsuni? iar panarama aia de florentina cred ca.l costa o gramada de bani! asa ca...
3
0
Daca a vindut bunuri ce-a facut cu banii ?----A fost un om care n-a stiut sa-si conduca viata !-----a cautat activitati usoare de plimbat motanu !----D-zeu sa-l ierte !
14
2
La sapa nu mai doreste nimeni este nevoie de sapat la c.a.p la prasila...atunci faceti foamea ca actorul pmele.La cacat cu putorile sec.21.
21
4
uitati-va ce scrie in articolul asta, ca il ajuta cu mancare, cu tigarile........... eu inteleg sa ajuti pe cineva care nu are cu mancare, dar cu tigari............., adica chelului tichie de margaritar ii lipsea, dupa ce ca nu avea de mancare mai indraznea sa dea si pe tigari
15
5
..era bolnav...DE STRES...adica de frecat pisoiul..oameni de KAKAT...DACA MUNCESTI SI DORESTI SA FACI CEVA PENTRU VIATA TA ...NICIODATA N-O SA TE DOARA-N KUR...DE STRES... .putorile societatii...auzi tu...sa-ti dea unul si altul...tigari si mancvare...jeguri..jeguri...cu ei trebuie sa ne mandrim...
23
6
numai pe el l a afectat pandemia ,pe noi nu..astia sunt smecherii de carton ai romaniei ...alde kaka maka
28
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272