REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

COZI DE MAȘINI la punctele de trecere a frontierei dinspre Constanța spre Bulgaria

COZI DE MAȘINI la punctele de trecere a frontierei dinspre Constanța spre Bulgaria

Replica API 31 decembrie 2018 | 00:45 366

Numeroși constănțeni se îndreaptă spre Bulgaria, pentru a petrece peste hotare minivacanța de Revelion, astfel că la punctele de trecere a frontierei sunt deja cozi. Cu toate acestea, spun șoferii, se trece granița destul de repede, având de așteptat aproximativ jumătate de oră. Pentru fludizarea traficului prin punctele de trecere a frontierei, în această perioadă sunt la serviciu peste 4.000 de polițiști de frontieră, la nivel național.

În minivacanța de Revelion, precum s-a întâmplat și în minivacanța de Crăciun, reprezentanții Poliției de Frontieră au luat măsuri suplimentare, fiind așteptat un aflux crescut de călători prin punctele de trecere a frontierei.

Duminică, 30 decembrie a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, coada de mașini se întinde pe kilometri, spre sensul spre Bulgaria, numărul celor care își vor petrece minivacanța de Revelion în străinătate fiind considerabil. Cu toate acestea, spun șoferii, nu au de așteptat foarte mult, comparativ cu alți ani, căci trecerea prin punctul de frontieră se face destul de repede.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, în cursul zilei de duminică, 30 decembrie a.c., au fost înregistrate valori crescute de trafic în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, dar călătorii nu au așteptat mai mult de 30 de minute. Ulterior, în cursul după-amiezii, timpii de așteptare au scăzut, fiind de aproximativ 10 minute pe sensul de intrare în țară și de aproximativ 20 de minute pe sensul spre Bulgaria.

La frontiera româno-bulgară sunt deschise traficului internaţional 10 puncte de trecere a frontierei cu specific rutier şi, în total, sunt disponibile, atât pe sensul de intrare în țară, cât şi pe sensul de ieşire, câte 16/15 de benzi de control pe sens.

Traficul prin punctele de frontieră după minivacanţa de Crăciun; recomandări pentru perioada Revelionului.

F.B.

Citește și: https://www.replicaonline.ro/traficul-prin-punctele-de-frontiera-dupa-minivacanta-de-craciun-recomandari-pentru-perioada-revelionului-377205/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stai linistit ca nu se fura mai mult ca in romania la mamaia si apropo uite ce dezastruos o duc romanii apropo de intrebarea zilei si idiotii care au bifat dezastruos!
2
1
Ramaneti pe frecventa. Dupa Revelion, urmeaza cateva stiri cu masini furate.
0
3
Vorba lu ion tiriac decat sa fac sarbatorile la munte in romania mai bine nu le mai fac sa fiu si anul viitor miliardar tocmai de asta se duce lumea in bg ca la noi iti iau si pielea de pe tine
3
2
Nu vad decat o turma de oi fara cioban!
2
2
in Bulgaria!!! Cacati retardati ce sunteti!!! In tara va pute, nu m ai faceti revelionul, saraciilor!!! V-ati ajuns, r-ati ai dracului!!!
5
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272