REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CRIMINALUL din Mangalia a fost REȚINUT! Arma era deținută ILEGAL!

CRIMINALUL din Mangalia a fost REȚINUT! Arma era deținută ILEGAL!

Replica API 21 august 2019 | 01:02 1100

Suspectul în cazul crimei de la Mangalia a fost reținut și propus spre arestare, fiind vorba despre Florin Buruiană. Arma de vânătoare pe care a folosit-o era deținută ilegal și, potrivit informațiilor noastre, era și modificată (tăiată) pentru a putea fi purtată mai ușor.

Totodată, pe lângă cele două persoane rănite, dintre care una a decedat, se pare că ar mai exista victime, motiv pentru care oamenii legii continuă cercetările.

Amintim că, în urma unui apel 112, luni, 19 august, în jurul orei 12.30, a fost sesizat faptul că două persoane ar fi fost împușcate cu o armă de vânătoare. Astfel, polițiștii constănțeni s-au deplasat la locul faptei, unde l-au găsit pe bărbatul, de 42 de ani, din Mangalia, care ar fi tras către două persoane, rănindu-le. Este vorba despre doi bărbați, ambii de 44 de ani, unul rănit la nivelul membrului inferior, celălalt în abdomen. Victimele au fost transportate la spital. Cel rănit mai grav a decedat la scurt timp. Potrivot unor surse, ar fi şi o a treia persoană rănită, Muscel Rafat, în vârstă de 36 de ani.

Menționăm că, la fața locului au fost trimiși si luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, pentru preîntâmpinarea unor eventuale conflicte, mai cu seamă că scandalagiii au continuat cearta şi la spital.

Totul s-a petrecut pe strada Farului din Mangalia, în cadrul unei petreceri într-o familie de persoane de etnie romă, care dura de mai multe zile. Spiritele s-au încins, iar Florin Buruiană a scos o armă de vânătoare și a început să tragă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Florin ia inpuscat pe aia 3 cu frate le lui manka dece nu a fost retinut si manka ca este tinut sub aripa lu nasu lui raim manka este finu interlopului luzeir raim clanu buruiana face legea in cartieru farului iar iar nasu lui raim face legea la bulevard inpreuna detine suprematia in oras
0
0
Dece nu merge sa las commenturi
0
0
AM RAMAS TATIC!vand droguri!!!la ofertaa!
4
2
Pai daca vezi ca scrii de ani de zile si politia nu imi face nimic ar fi cazul sa iti dai seama ca dam spaga si latri degeaba. Voi nu va dati seama ca daca ar verifica veridicitatea fiecarui comentariu si nume i ar prinde pe toti ? Doar ca suntem in Romania si traiesc si gaborii si noi. Asta nu e tara pentru oameni cinstiti si prosti taiatio afara.
3
0
te dai rasist ascuns, puneti numele pe net sa stim ce esti. Ai demonstrat ca esti o javra care latra ham ham ham
2
2
nimeni nu verifica din ce traiesc acesti tigani , de unde au bani daca nu muncesc .la puscarie cu gunoaiele astea
6
0
Trebuie reintrodusa pedeapsa cu moartea pentru crima.
7
0
Trebuie sa avem arme! Pana ne apara politia sfarsim intre patru scanduri! Ami bine un proces urat decat o inmormantare frumoasa!
3
0
Felicitari justitiei din constanta ca ii lasa pe pistolari sa traga pe strazi si ii lasa in libertate!!! Pana o sa crape vreo odrasla de judecator sau procuror
12
0
la parnaie
5
1
Iuzieir Alberto se va ocupa de distribuirea drogurilor plus cele doua fete ce le are la produs
4
1
Florin Buruiana Florin Buruiana Florin Buruiana rufat rufat rufat
4
0
Cioroi borati, turci tatari tiganesti, capatani imputite de batal
18
2
Este o ocazie pentru inceperea destructurarii adevarate a gastilor si clanurilor din zona.Daca se iau lucrurile doar punctual si se continua cu acea absurda ,,monitorizare'' a interlopilor e fix un mare cacat. Pai astia isi fac treaba prin tinerea sub tensiune a populatiei,nu neaparat prin fapte violente zilnice,ci prin constientizarea oamenilor ca pot fi oricand victim fara ca politia sa apuce sa faca ceva,chiar daca prin absurd ar avea unul-doi compenenti pe acolo. In loc ca posibilii faptasi sa fie terorizati,sunt stresati oamenii normali,ca asa sunt legile sau asa se aplica ele.
13
0
Urmeaza Cernavoda ca si de acolo numai comentarii dinastea vin
10
0
Tin minte ca citeam comentariile din replica si era cineava care din Mangalia care la fiecare articol scria de Florin Buruiana asta si cand am citit articolulu imi era cunoscut numele . Deci ce sa intelegem ca cel care comenta avea perfecta dreptate de acest individ si daca politia citea comentariile de pe replica preveneau o tragedie .Comentatorule te mai asteptam si cu alte nume din Mangalia
14
3
Tin minte ca citeam comentariile din replica si era cineava care din Mangalia care la fiecare articol scria de Florin Buruiana asta si cand am citit articolulu imi era cunoscut numele . Deci ce sa intelegem ca cel care comenta avea perfecta dreptate de acest individ si daca politia citea comentariile de pe replica preveneau o tragedie .Comentatorule te mai asteptam si cu alte nume din Mangalia
24
0
Stia ca asta vinde drogguri la fel cum stie si de altii,de ce nu face ninic
19
0
Luati-l si pentru crima si pentru trafic de droguri si pentru proxenetism. Inchisoare pe viata merita Florin Buruiana!!!
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108