REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cu alcoolul în nas: un luptător K1 a fost dus la Palazu, după un scandal monstru în Hotel Ibis

Cu alcoolul în nas: un luptător K1 a fost dus la Palazu, după un scandal monstru în Hotel Ibis

Replica API 21 iunie 2013 | 00:00 1559

Angajat la o firmă de pază din Constanţa

Angajat la o firmă de pază din Constanţa

A băut până nu a mai ştiut de el, după care s-a dat în stambă, ţinând morţiş să-şi impună respectul printre constănţeni. Este vorba de luptătorul K1, Petrişor Olinschi, de 36 de ani, originar din Tulcea, dar cu domiciliu în Constanţa. Acesta a făcut atâta zarvă, luându-se de femei şi urlând cât îl ţinea gura până ce a fost încătuşat şi dus la Spitalul din Palazu Mare.

Agitaţie mare în Constanţa, în zona Hotelului Ibis din municipiu, acolo unde un luptător K1, din Tulcea, dar care locuieşte în Constanţa, Petrişor Olinschi, s-a apucat să facă pe grozavul. Mai exact, acesta ar fi intrat în hotel, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, luându-se de angajaţi. Vizate au fost recepţionerele, pe care le întreba urlând: "Ştii cine sunt eu, cum nu ştii cine sunt eu?". Oamenii au încercat să-l calmeze, însă nu au reuşit. Circul a urmat şi în faţa hotelului, acolo unde luptătorul s-a luat de mai multă lume, în special de fete. Se pare că ar fi îmbrâncit mai mulţi trecători, a bruscat tinerele ce se aflau prin zonă, dovedindu-se foarte agitat. După aceea a luat-o spre plajă, unde a continuat să se poarte precum un animal preistoric. Speriaţi şi spunând că asemănarea cu un posedat era foarte mare, martorii au sunat la 112, un echipaj SMURD făcându-şi apariţia.Din nefericire, nu l-a putut calma, imediat sosind atât poliţiştii cât şi jandarmii, care l-au găsit, din nou, pe treptele hotelului mai-sus amintit. Au reuşit să-l încătuşeze şi l-au dus la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Posibil să fi consumat şi etnobotanice, nu doar alcool

După investigaţiile medicale de rigoare, printre care şi computer tomograf, acesta a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie de la Palazu, întrucât prezenta, în continuare, o stare generală de agitaţie. De asemenea, nu este exclus ca tânărul să fi consumat şi substanţe etnobotanice. Evenimentul s-a petrecut miercuri, în jurul orelor 12.00. Luptătorul este din Tulcea, a absolvit Liceul Dimitrie Cantemir Babadag, promoţia 1996, după care a urmat cursurile Universităţii Spiru Haret din Constanţa, moment în care s-a şi mutat cu domiciliul aici.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108