REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cu alcoolul la volan, de Rusalii: cinci şoferi au ajuns în atenţia poliţiştilor constănţeni

Cu alcoolul la volan, de Rusalii: cinci şoferi au ajuns în atenţia poliţiştilor constănţeni

Replica API 9 iunie 2014 | 00:00 223

Au "muşcat" din sticlă

Au "muşcat" din sticlă

Cinci şoferi din judeţul Constanţa s-au ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice după ce au fost depistaţi în trafic de către poliţiştii de la Rutieră. În minivacanţa de Rusalii, în cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au constatat trei infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului. G. N., de 41 ani, din Medgidia, a condus un autoturism pe strada Canalului din Cernavodă, având o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aer expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Oraşului Cernavodă unde i-a fost recoltată o singură mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Tot acolo a ajuns sâmbătă seara şi Şain. M, de 37 ani, din Satu Nou. Şoferul a condus un autoturism pe strada Canalului din oraşul Cernavodă în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat test 0,67 mg/l alcool pur în aer expirat. P. L., de 39 ani, din Năvodari, a trecut şi el prin mâinile poliţiştilor. Rezultatul testului vorbeşte de la sine: 0,50 mg/l alcool pur în aer expirat. Poliţiştii rutieri l-au identificat în trafic şi pe Ciprian C., conducând un autoturism pe bulevardul Tomis din Constanţa, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul testului cu aparatul Drager indicând o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aer expirat. Bărbatul conducea având autoturismul neînmatriculat, plăcuţele de înmatriculare aparţinând unui alt autoturism. Şi şoferul Constantin Nicolae D. a fost prins conducând un autoturism pe strada Frunzelor din Năvodari, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul testului cu aparatul Drager indicând o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aer expirat, acesta refuzând recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii aloolemiei.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108