REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

'Cuibul' ţiganilor din Faleză Nord a fost igienizat: PROPRIETARUL imobilului, INVITAT la sediul Poliţiei Locale!

'Cuibul' ţiganilor din Faleză Nord a fost igienizat: PROPRIETARUL imobilului, INVITAT la sediul Poliţiei Locale!

Replica API 17 octombrie 2018 | 00:18 330

VIDEO

VIDEO

În cursul zilei de marţi, 16 octmobrie a.c., polițiștii locali în colaborare cu inspectori ai Serviciului de Igienă Publică din cadrul Primăriei municipiului Constanta și lucrători ai firmei SC. Polaris M Holding au acționat pe strada Maior Șofran nr.18 din cartierul constănțean Faleză Nord, în scopul igienizării și menținerii curățeniei zonei, depistării persoanelor care locuiesc în zonă și care nu dețin forme legale ori care cresc animale, precum și pentru verificarea legalității construcțiilor. Reamintim că locuitorii din zonă au reclamat mizeria din ograda persoanelor de etnie romă în cursul zilei de vineri, 12 octombrie. Vecinii unor persoane care locuiesc în casa din zona Faleză Nord au ajuns la capătul răbdării şi au dat sfoară în ţară despre problema lor. Este vorba despre mai mulţi constănţeni care locuiesc pe strada Unirii din municipiu. Aceştia au reclamat disconfortul creat de vecinii lor, o familie numeroasă care locuieşte într-una din casele aflate în zona Unirii, pe strada Maior Șofran, în apropierea blocului FZ24. Situaţia a fost ţinută sub control datorită implicării poliţiştilor locali constănţeni care au demarat numaidecât acţiuni de igienizare.

Având în vedere că la adresa menționată anterior locuiau în condiții precare și persoane minore, în acest caz a fost solicitat sprijinul reprezentaților DGASPC și SPAS Constanța. În cadrul acțiunii s-au desfășurat următoarele operațiuni:

-s-au aplicat 10 sancțiuni contravenționale ( 1 depozitare obiecte inestetice în incinta imobilelor sau în exteriorul acestora, vizibile din domeniul public sau privat; 2 neîntreținerea curățeniei în interiorul și în exteriorul curților; 1 executarea de lucrări improvizate-cotețe, șoproane; 1 culegerea de materiale reciclabile în alte condiții decât cele legale; 1 tulburarea ordinii și liniștii publice; 1 carte de identitate expirată; 3 ședere fără a deține forme legale) în valoare totală de 2460 lei.

-s-a dispus măsura complementară de confiscare și ridicare a materialelor reciclabile;

-s-au luat măsuri de igienizare a zonei de către lucrătorii firmei de salubritate;

"De asemenea, s-au încheiat 3 note de constatare, urmând ca proprietarii terenurilor neigienizate și a clădirii deteriorate, din zona menționată, să fie invitați la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru aplicarea prevederilor legale.

Menționăm faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterea încălcării normelor legale în vigoare.", au declarat reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa.

P.S.

Citeşte şi:CARTIERUL FALEZĂ NORD, COPLEŞIT: ‘E focar de infecție!’. Vecinii care ‘strică’ zona de lux

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la abator stau multi vin si fac dezastru prin zona far si gara !!! Luati-i !!!
0
0
Gata cu toleranta!!! Deschieti cuptoarele!!!
9
0
Si la butan gaz mihai viteazu mamaia stau tigani in case nationalizate cu japca . Si multe alte case
4
0
Ati vazut primaru Timisoarei ce atitudine radicala , are fata de tigani , dar si timisoreni ? Trebuie sa fi imapaciuitor clar ! Dar cu limita...
5
0
in rezervatie cu maimutele !
10
1
daca nu faceti sapun din tigani nu scapam de ei
13
0
Foaie verde de topor, luati tiganii la omor, mai!
22
0
Ce oras imputit tiganii fac mizerie peste tot ..iar constantenii platesc din buzunarul lor o firma ordinara sa le faca curat tiganilor in satra ..unde dracu sa mai pomenit acest lucru in lume ..numai in Romania dar mai ales in acest oras tip ghetou constanta se poate intampla asa ceva ...lipsa de cultura si educatie a populatiei din constanta duce la asemenea bataie de joc ..
30
0
ia uite covoare la aia parca e casa regala la zi de sarbatoare
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108