REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CUM arată BAZARUL ȘTEFĂNIȚĂ VODĂ după DEMOLARE! Video

CUM arată BAZARUL ȘTEFĂNIȚĂ VODĂ după DEMOLARE! Video

Replica API 23 decembrie 2021 | 14:58 6690

Bazarul Ștefăniță Vodă sau Galeriile Soveja, așa cum este cunoscut de unii constănțeni, a intrat într-un amplu proces de demolare. După igienizare, RAEDPP va preda terenul către Primăria Constanța care va decide ce va fi edificat pe acesta. Între timp, constănțenii își mai pot exprima opiniile legate de ce vor să se construiască în locul bazarului insalubru.

Bazarul Ștefăniță Vodă a fost demolat! De câteva zile este mobilizare de forțe pentru demolarea Galeriilor Soveja, zeci de oameni muncind pentru curățarea și igienizarea cât mai rapidă a terenului. La începutul lunii decembrie, Primăria Constanța a emis Autorizația de Desființare a bazarului ce era insalubru, devenind ‘casă’ pentru oamenii străzii.

RAEDPP demolează bazarul

De procesul de demolare, de organizarea de șantier și de studiile anterioare acestui proces se ocupă Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public și Privat (RAEDPP) Constanța. Mai apoi, terenul va fi predat către Primăria Constanța, iar municipalitatea va decide ce se va construi în locul vechilor galerii.

Video:

Chestionar pentru cetățeni până în ianuarie

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța invită constănțenii să își manifeste în continuare opțiunea, astfel încât să fie realizată cea mai bună investiție pentru comunitate. Chestionarul poate fi completat online, accesând website-ul www.raedpp-constanta.ro, secțiunea „Consultare publică”. Totodată, exemplare tipărite ale chestionarului pot fi solicitate spre completare de către orice cetățean interesat, la sediul Regiei – Registratură.

Citește mai multe pe acest subiect, aici:

Constănțenii vor PARCARE sau PARC în locul BAZARULUI ȘTEFĂNIȚĂ VODĂ!

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mistique Clubu din spate si cartieru de valori din apropiere cand se darama?
2
0
Este o parcare goala in spatele terenului .Cei din zona vor parcari in scara blocului . Mai bine un bloc p plus 3 plus sapte retrase . Cu garaj la.parter si polistiren ignifug
2
0
Hai si cu Biserica si cu Henri Coanda si ne mai revenim si noi!
6
2
stiti cum este cu chestionarul asta?lumea isi exprima parerea si de acolo iese ce trebuie lipitorilor de la PRIMARIE, credeti ca un parc aduce bani?evident ca or sa faca o parcare
7
1
Bloace peste bloace, betoane si cam atat! La mintea ingusta a antrete antreprenorilor de ocazie, vorbitori ai dialectului cu multi de "Tz" , nu ai la ce sa te astepti.
10
0
piata agroalimentara
3
8
un frumos bloc de lucs ce sa construiasca .
15
3
comentatorii de sub mine probabil nu au carnet de conducere sau i-a lovit vaccinul in creier!acolo este nevoie de 1 sau 2 bretele aeriene pentru deblocarea traficului care se formeaza.
7
6
Parc parc parc cu parcare in subteran
14
3
Teren bun pentru o parcare moderna cu camere de supraveghere.
15
1
Vrem ca terenul sa fie dat la un machiedon din muntii pindu
28
4
Parcare etajata cu terasa si verdeata deasupra.
15
1
Parcare supraetajata
20
2
Vrem un bloc, vrem un bloc
18
8
parc si loc de joaca pentru copii.
17
2
io zic sa prelungeasca Henri Coanda, cu noi case pentru sarmanii care sa se armonizeze cu locatarii din zona.
23
4
Ma mir cum de nu au ales constantenii 2 saormerii 2 amaneturi si 3 agentii de pari plus pacanele...
28
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468