REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Cursuri gratuite IT pentru angajații IMM-urilor constănțene

Cursuri gratuite IT pentru angajații IMM-urilor constănțene

Replica API 26 noiembrie 2020 | 00:14 3210

Veste bună pentru specialiștii IT din Constanța! ANIS organizează TechTalent Growth - cursuri gratuite pentru IT-știi care vor să-și perfecționeze abilitățile profesionale în domenii precum DevOps, Programare Java, Baze de Date, Web design și Data Protection Officer. Programul se adresează companiilor din 12 județe din România, printre care și Constanța. Cei care doresc să se înscrie o pot face pe pagina oficială TechTalent Growth.

Proiectul TechTalent Growth este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, și propune cursuri gratuite de tehnologie, destinate angajaților din companii mici și mijlocii, localizate în orașe precum Argeș, Bihor, Brașov, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Iași, Mureș, Sibiu, Suceava, Timiș și care activează în aria IT&C. Pentru a fi eligibile, pe lângă criteriile menționate anterior, companiile interesate trebuie să înregistreze o cifră de afaceri de până în 50 de milioane de euro/an și să aibă până în 250 de angajați.

Cursanții vor avea acces la cinci tipuri de cursuri - DevOps, Programare Java, Baze de Date, Web design, toate la nivel avansat, și un Curs de formare Data Protection Office, toate certificate ANC. Fiecare curs are durata de 40 de ore. Un angajat poate participa la un singur curs. Este încurajată înscrierea și a anajaților cu vârsta de peste 55 de ani.

Cursurile se vor desfășura în perioada noiembrie 2020 – iunie 2021, fiind susținute prin intermediul unei platforme de eLearning dedicate, pentru a respecta condițiile de siguranță din această perioadă, dar care permite interacțiunea dintre cursanți și formatori.

Pentru mai multe detalii, puteți participa la prezentarea cursurilor, în format de seminar online, într-una din zilele 5,6, 12 și 13 noiembrie. Pentru înscrieri la webinar, vă rugăm să completați acest formular.

Programul TechTalent Growth face parte din obiectivul ANIS (Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii) de creștere a competitivității și capacității de inovare pe termen lung în cadrul companiilor mici și mijlocii din România, proiectul fiind o modalitate de susținere a beneficiarilor, mai ales în această perioadă dificilă socio-economic. Totodată, prin intermediul proiectului TechTalent Growth, a cursurilor și certificărilor internaționale ISTQB și, în curând, a cursurilor și certificărilor internaționale IREB, ANIS își aduce contribuția la formarea unei industrii tech cât mai puternică și dezvoltată, atât pe plan local, cât și european, educația și formarea profesională reprezentând nucleul acestui obiectiv.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

CLICK AICI PENTRU VIZUALIZAREA INTEGRALĂ A ANUNȚULUI!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108