REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Dan Barna: S-ar putea să trebuiască să învăţăm să coabităm cu această epidemie o perioadă ceva mai lungă

Dan Barna: S-ar putea să trebuiască să învăţăm să coabităm cu această epidemie o perioadă ceva mai lungă

Replica API 14 aprilie 2020 | 00:00 1037

Dan Barna

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, a apreciat că este posibil să fie necesară reluarea activităţii economice înainte de încetarea epidemiei şi că, în acest context, populaţia va aştepta de la clasa politică reacţii responsabile, nu "gălăgie politicianistă".

"S-ar putea să trebuiască să învăţăm să coabităm cu această epidemie o perioadă ceva mai lungă, adică după ce trece vârful, perioada aceasta de dispariţie, de încetare a epidemiei - cum va arăta această încetare - s-ar putea să dureze o vreme, dar activitatea economică va trebui să înceapă, adică nu cred că ne permitem din toate punctele de vedere să stăm în casă până la finalul anului, adică e un scenariu aproape de neconceput", a precizat liderul USR pentru RFI, citat de Agerpres.

El a subliniat că, în acest context, clasa politică va trebui să fie mult mai atentă la mesajele pe care le transmite.

"Din această perspectivă, evident că aşteptările de la clasa politică vor fi legitim mult mai exigente, din punctul de vedere al seriozităţii demersurilor. Cred că trebuie să fim mult mai atenţi pe mesajele pe care le dăm şi să transmitem mesaje atunci când avem ceva de spus. În rest, numai gălăgia aceasta politicianistă, cu care eram obişnuiţi înainte, de replică la replică şi cam asta ar fi politica nu cred că mai ţine, adică cetăţenii aşteaptă să vadă reacţii responsabile de la liderii politici şi asta intenţionăm să facem", a spus liderul USR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Habarna de la Uniunea Scufundati Romania, poate ne invata cum se fac afaceri de succes cu statul. are experienta in domeniul asta
0
1
Taci ba, nulitate!
3
1
sfincterul Dracului sa coabitezi cu doamna mata,padiuche de kkt
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272