REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Dan Șucu insistă să extindă magazinul Mobexpert, deși vecinii sunt împotriva proiectului! Video

Dan Șucu insistă să extindă magazinul Mobexpert, deși vecinii sunt împotriva proiectului! Video

Ana Maria LIPAN 11 august 2023 | 00:00 4267

Dan Șucu, proprietarul Mobexpert, liderul pe piața de mobilier din România, își mărește afacerea de la Constanța. Afaceristul vrea să extindă magazinul situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, în ciuda opoziției manifestată de vecini, care și-au exprimat nemulțumirile în cadrul etapei de consultare publică aferentă elaborării Planului Urbanistic Zonal, inițiat de societatea MPM Real Estate Investment SRL. Municipalitatea a emis recent un certificat de urbanism în acest sens, urmând ca, în viitorul apropiat, să fie emisă și autorizația de construire pentru extinderea Mobexpert.  

Dan sucu insista sa extinda magazinul Mobexpert, desi vecinii sunt impotriva proiectului!  Video

Dan Șucu continuă să investească în municipiul Constanța. Afaceristul vrea să extindă magazinul Mobexpert, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu. Menționăm faptul că centrul comercial acoperă în prezent o suprafață de 3.505 de mp, având un regim de înălțime de P+2E. 

Dan sucu insista sa extinda magazinul Mobexpert, desi vecinii sunt impotriva proiectului!  Video

Societatea MPM Real Estate Investment SRL, controlată de acesta, a început procedurile în vederea demarării proiectului încă de la începutul acestui an, în luna martie având loc etapa de consultare publică aferentă elaborării unui Plan Urbanistic Zonal inițiat de firmă, în scopul modificării reglementărilor urbanistice ale terenului unde urmează să se desfășoare investiția. 

Vecinii s-au împotrivit proiectului

Inițiativa nu a fost bine primită de public, mai mulți cetățeni, proprietari al unor imobile din apropierea Mobexpert, exprimându-și nemulțumirile față de proiect. De exemplu, Marietta Voinica a transmis că propune o descreştere în trepte a viitoarei clădiri, pe partea dreaptă, cu 5 metri retragere laterală dreapta, la parter, şi 10 metri retragere la cornişă. Constănțeanca a mai solicitat ca, prin certificatul de urbanism pentru emiterea autorizației de construire, să se impună obligativitatea întocmirii unui studiu de însorire.

Dan sucu insista sa extinda magazinul Mobexpert, desi vecinii sunt impotriva proiectului!  Video

O lună mai târziu, în cadrul ședinței ordinare a Consiliul Local Constanța, de pe 27 aprilie a.c., a fost aprobat Planului Urbanistic Zonal pentru teritoriul delimitat de Bulevardul Aurel Vlaicu și limite cadastrale, zona Mobexpert. 

Dan sucu insista sa extinda magazinul Mobexpert, desi vecinii sunt impotriva proiectului!  Video

Recent, MPM Real Estate Investment SRL a mai făcut un nou pas către demararea proiectului. Municipalitatea i-a emis pe 7 august a.c., un certificat de urbanism ce are ca obiect construirea unui spațiu comercial de tip outlet, cu regim de înălțime de P+1E.

Societatea MPM Real Estate Investment SRL a fost înființată la data de 25 septembrie 2007, având sediul pe Șoseaua Fabrica de Glucoză numărul 21, din Sectorul 2 al Bucureștiului.

Dan sucu insista sa extinda magazinul Mobexpert, desi vecinii sunt impotriva proiectului!  Video

Administrator este Viorel Fătu iar asociați sunt Dan Viorel Șucu, cu 80% din capitalul social, și Proceton LTD din Cipru, cu 20% din capitalul social. În anul fiscal 2022, firma a înregistrat o cifră de afaceri 9.613.885 de lei, profit în valoare de 4.461.952 de lei, dar și datorii ce se ridică la suma de 13.469.668 de lei. 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sefa biroului autorizații din primarie e una cercetata pentru matraprazlicuri pe vremea foștilor primari si e singura persoana din urbanism care nu are calificare in domeniu. Dar a fost pusa șefa deoarece știe invirtelile de acolo. E vorba de Nicoleta Constantin.
0
1
amintiti-va de acest lucru la alegerile locale 2024. Voi v-ati opus acestei magarii pe buna dreptate dar porcii suinii de la primarie au dat certificat in ciuda voastra. La ce au mai facut consultarea. Trebuie actionat in judecata si tinuti pana la alegeri sa vina alt primar ca sa le refuze.
1
1
la suprapret. In general preturile la nea cusu, pardon sucu-s de la 5 pana la de 7 ori pretul de achizitie de la producator. Asa face el pretul. Iti cere pe o masa cu niste fotolii de terasa made in china 5000 euro.
11
1
pal furniruit dar nu e p***t cine cere e ala care da
10
0
atentie....tot ce vinde asta...made in chinaaaaaa
14
1
Uita-te si tu ce profit are la cifra asta de afaceri! Si va dati seama ca asta ramane dupa ce scad toate cheltuielile: salarii, intretinere spatiu, masini, telefoane si multe altele. Adica scad cat pot pe firma si tot mai raman cu 50 la suta profit. Deci prostii platesc pe mobila lui cel putin un adaos de 100%. Asta daca iar nu a gresit ceva doamna autor al articolului.
13
1
Anaf nu are nas sa i controleze casele de marcat cum o fac cu micii afaceristi... Omul are sediul firmei in x insula, sa plateasca o m statului roman... cumparati de la acest escroc..
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272