REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

De foame, o familie a început să-și crească păsări în spatele blocului

De foame, o familie a început să-și crească păsări în spatele blocului

Valentina CAMARA 18 noiembrie 2022 | 00:00 2879

O familie şi-a transformat grădina din spatele blocului în care locuieşte, într-un coteţ. Viața mai multor familii din Năvodari a devenit un adevărat calvar din cauza unor vecini care au decis că este momentul să crească câteva găini în curtea blocului. Vecinii susţin că animalele cotcodăcesc cât e ziua de lungă şi că îi deranjează atât acest lucru, cât şi mirosul care vine de la înaripate.

Curtea blocului din Năvodari

Mai mulți locuitori dintr-un bloc din Năvodari au ajuns la capătul răbdării. O familie din bloc a transformat grădina din spatele blocului în coteț, unde crește mai multe înaripate. Vecinii susţin că animalele cotcodăcesc cât e ziua de lungă şi că îi deranjează atât acest lucru, cât şi mirosul care vine de la găini mai ales pe timpul verii.

Păsări din curtea blocului

Ce spune legea?

Conform legii, este interzisă creșterea păsărilor și animalelor în cartierele cu blocuri de locuințe și în vecinătatea instituțiilor, cu excepția animalelor de companie.

Curtea blocului din Năvodari

Animalele crescute la mai puțin de 10 metri de orice locuință sau stradă, pot produce poluarea mediului înconjurător și disconfort vecinilor prin mirosuri și zgomot.  Pentru nerespectarea legii oamenii care au animale în curtea blocurilor din oraș pot primi sancțiuni între 1.000 și 2.500 de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate vrea cineva sa pupe undeva familia aceeia
0
0
Nu mai mâncat o mâncarea voastră si duceți grija altora...
0
0
Va lasam sa ne numarati ouale, pentru cine stie pe cine citez
0
0
Bieții oameni, să-și cultive și niște cânepă, ies bani frumoși.
2
0
Asta se intampla intro tara in care nu are cine sa vegheze la respectarea legi cu toate ca au salarii foarte mari,sunt imbracati si incaltati de stat din cap pana in piciore,le-au mai aprobat perlamentari sa iasa la pensie la aceiasi vechime ca mineri din subteran,inainte de iesirea la pensie isi unfla salariul cu ore suplimentare plus le dau colegi lor prime caci ies la pensie cu 85% din salariul brut,adica pensie mult mai mare decat salariul net,plus pensie de serviciu si drepturile astea le-au dat parlamentari militienilor contra vointei poporului care i-au votat si pe care astia spune ca ii reprezinta si sa nu uit,militieni mai iau si spagi cat timp lucreaza si ca pensionari isi folosesc relatiile din politie,justitie,oameni de afaceri si interlopi cu care au lucrat pe car cat au fost activi
2
0
unde e primaria acum?tot la somn?unde sunt consilierii si angajatii si politia locala?acasa, la somn, pe teren in pat?
5
1
Decat sa creasca mai bine sa vaneze de prin paduri ca nu doar Tiriac si printii au voie!Cand o se supara romanu' va otraveste fantana Carpatica si creste si leoparzi,de foame ,gardul sa arate a oras...monedii Constantei nu mai suporta gaina cand tot neamu' lor de la tara e de gainari.
1
3
Multumesc de informatie nu mi strica 2 gaini proaspete la masa.
1
1
Si in Constanta e la fel in multe locuri. Politia vine si nu le face nimic.
3
1
familia aia de cacao samse duca la munca!sa faca menaj un case,sape gradini,se gaseste,daca vor sa manince numai gaini!
8
0
Constanta e plina de mutati de la tara la oras, nu numai din judetul Constanta
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272