REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Declarații emoționante ale Simonei despre România: „Aleg România pentru totdeauna!”

Declarații emoționante ale Simonei despre România: „Aleg România pentru totdeauna!”

Replica API 13 martie 2019 | 00:00 385

Simona Halep (27 de ani, nr. 2 WTA) a susținut o conferință de presă premergătoare partidei cu Marketa Vondrousova (19 ani, nr. 61 WTA), din „optimile” turneului de la Indian Wells, de la ora 21:30.

În cadrul conferinței, Halep dezvăluie, pentru prima oară, locul unde are de gând să se stabilească în viitor.

„Aleg România pentru totdeauna! Nici măcar nu mă pot gândi că aș putea părăsi țara să mă stabilesc altundeva. M-am născut acolo, iar asta este ceva pozitiv pentru mine. Am succes în tenis fără să avem un sistem în spate, iar asta mă face să mă simt și mai puternică. În plus, atmosfera din țară e specială.

Simt că aparțin acelui loc și întotdeauna mă întorc cu plăcere în România. De fiecare dată când simt nevoia să-mi încarc bateriile mă întorc în România. Am familia, am rudele și prietenii. Oamenii fac România mai bună!", a spus Simona la conferința de presă, citată de ziare.com.

Acesta va fi primul meci direct dintre Simona Halep și Marketa Vondrousova, cele două nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA.

Câștigătoarea meciului va juca în sferturi cu învingătoarea partidei dintre Elina Svitolina (nr. 6 WTA) - Ashleigh Barty (nr. 12 WTA).

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma emotionez pe mecla ei de maimuta batrana!
0
1
Mai bine ar alege un antrenor titrat, invingand calicenia dobandita genetic.
2
1
Da, ca atunci cand a ales sa reprezinte Romania la JO de la Rio - adica a durut-o in spate de tara asta
3
1
Normal, unde mai gasesti prosti si pupincuristi ca aici?
4
2
Mari prosti sunteti ma adica face o favoare Romaniei pentru ca vorbeste frumos despre tara,asta spuneti cu:declaratii emotionante despre Ronania.Mie mi se par declaratii normale nu emotionante sau deosebite.
2
0
O mare jucatoare,o mare campioana,dar in momentul acesta cand este fara antrenor pare ca "este o oita fara cioban".Poate disperarea de a lua toti banii ptr ea,sau infatuarea o vor duce in jos.Pacat,o mare campioana.
3
0
nicaieri in lume nu e ma bine ca la tine acasa ,mahalaua machidoneasca ingamfarea infatuarea e ma dulce la tine acasa ,in alta tara nici nu te baga in seama ,cel mai frumos este cand un vecin te lauda te perie ,sau invers te uraste,bine nu e cazul tau ,tu ai muncit pentru banii astia .noi romanii facem avere ca sa vada vecinii si neamurile ,ca altfel nici nu se merita sa-ti bati capul pentru avere
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108