REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

DETALII din SCANDALUL de la Q'bo Beach: 'Fratele administratorului a atacat cu o LOPATĂ!'

DETALII din SCANDALUL de la Q'bo Beach: 'Fratele administratorului a atacat cu o LOPATĂ!'

Replica API 16 august 2019 | 00:40 1390

Un conflict spontan a izbucnit, în urmă cu câteva zile, la localul de pe plaja Q'bo Beach din municipiul Constanța, acolo unde era în desfășurare o petrecere onomastică. Se pare că angajații și administratorul au luat la bătaie câțiva invitați, sens în care oamenii legii au început o anchetă, iar la data de 14 august au avut loc percheziții în zona cu pricina. În continuare, persoanele vătămate au făcut precizări, relatând cum s-au petrecut faptele.

Potrivit părților vătămate, prin avocat, în fapt, în cursul nopții de 10 spre 11 august 2019, la petrecerea organizată în cadrul locației amintite, fratele administratorului, alături de către angajații localului, au consumat pe parcursul nopții o cantitate impresionantă de băuturi alcoolice, având continuu o atitudine specifică persoanelor sub influența alcoolului. ”În jurul orei 2.30, după ce la masa noastră rămăseseră aproximativ 9 persoane dintre cele 20 prezente la petrecere, respectivii (fratele administratorului și angajații localului), sub influența băuturilor alcoolice, cu reacții specifice acestor persoane, s-au îndreptat spre masa noastră pentru a ne atrage atenția de a nu mai face glume, spun dânșii, zgomotoase. În timp ce unul dintre aceștia era prezent la masa noastră, fără motiv și fără a fi provocat în vreun fel fratele administratorului a atacat cu o lopată din lemn cu capăt de metal un minor de 13 ani care consuma o băutură răcoritoare la barul din incintă, lovindu-l în zona cefei, lovitură urmată de starea temporară de inconștiență a minorului. Imediat după aceea, doi dintre invitați s-au îndreptat spre minorul căzut la pământ, încercând să-l ajute, moment în care au fost atacați și acesția, cu aceeași lopată de către fratele administratorului, dar și de către unul dintre angajați, cauzându-le acestora grave leziuni în zona feței și a corpului”, au relatat acestea prin avocat, menționând și faptul că, atacați, ca urmare a formei de apărare a acestora, au fost și părinții sărbătoritului, care au primit lovituri în cap cu o bâtă de lemn și un o lovitură de pumn aplicată mamei sărbătoritului, urmată de spargerea arcadei.

”Raportat la agresivitatea extremă, dar și a metodei de atac a acestora (lopată și bâtă) îndreptată chiar împotriva unui copil de 13 ani și a unei persoane de sex feminin, suntem în măsură să vă precizăm că vom face toate demersurile necesare ca vinovații să fie pedepsiți conform gravității faptelor lor și că avem deplină încredere în organele de urmărire penală care și-au desfășurat activitatea, până în acest moment, cu maximă operativitate, pe care, sperăm, să o manifeste și în continuare”, a conchis avocatul părților vătămate.

Citește și: PERCHEZIȚII pe plaja Q'bo din Faleză Nord, după ce invitații au fost BĂTUȚI cu BÂTELE!

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cirlan Parlan Farlan
2
0
Fagabou primar mana in mana cu interlopi interlopi le da femei sa se futa cu ei
4
2
La postari cu copii abuzati sau batuti toti parintii zic daca e sa cada pe mana mea il omor pe agresor. E uite ca ati fost de fata cand va batea copilu si nu a ripostat nici un tata. Tu iti dai seama ce tati pizde sunt astia de au lasat copii pe mana la ospatarii aia.
8
8
Nu aveti voi zile de trait, cate zile as fi avut eu de facut.. Asa ca shh!
1
4
Patronul e militian!
19
1
Cacatii aia erau deja la parnaie in civilizatie si stateau acolo pana la decizia finala a tribunalului... in tara asta mai crapa cateva testalaie la clienti, mai cotizeaza la militieni...
25
1
plm, duci minorii in speluncile de pe litoral.
12
8
Bec lua-ti-as mortii si ranitii in pula
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108