REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Dezastru în ultimul SONDAJ: PSD a crescut cu 4 procente, PNL e în scădere, USR îl depășește pe Cioloș

Dezastru în ultimul SONDAJ: PSD a crescut cu 4 procente, PNL e în scădere, USR îl depășește pe Cioloș

Replica API 9 noiembrie 2018 | 21:53 235

PSD a reuşit să crească patru procente de la o lună la alta, arată un sondaj realizat de IMAS la comanda USR, informează Adevarul.ro

Partidul condus de Liviu Dragnea are aproape 32%. PNL, principalul partid de Opoziţie și coordonat de Ludovic Orban, a scăzut puţin, în timp ce USR (Dan Barna) are o creştere spectaculoasă - aproape 5 %, depăşind partidul lui Dacian Cioloş. Explicația ar fi poziţionarea la referendumul pentru familia tradiţională din octombrie.

Cifrele sondajului IMAS pe luna octombrie comandat de USR:

PSD - 31,9%

PNL - 26,1%

USR - 14,3%

ALDE - 11,6%

MRI - 10,7%

UDMR - 5,4%

Cifrele pe luna septembrie publicate în exclusivitate de Adevărul:

PSD - 28,1%

PNL - 27,1%

USR - 9,5%

ALDE - 11,4%

MRI - 10,1%

UDMR - 5,6%

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de unde aceste numere nici macar din puta gandirii ,muiepesedeu cu tot cu pupatorii de oase nu ajung la o cincincime,clar dovedit de referendul bucuriei,iar restul precum muiesereii invizibili,personal am de gand sa votez udemereul macar daca fac vanzari ca muiepesedeul sa nu-mi para rau
0
0
2020, in Constanta sa dea Dumnezeu sa castige unul care nu este in vreun partid politic
2
0
psd un partid de cacat la puscarie cu hotii, neam saturat de aceste zoaie din psd.
1
3
trebuie sa fii prost sau f manipulat sa nu vezi ca usr e un psd mai mic si ca actioneaza conform unui plan bine stabilit. Vezi legea offshore cand faceau lobby pt americani. Mai bine votez ciolos decat aceste partide pline de hoti si infatuati care mint pe fata.
2
4
Mincati rahat,astia care spuneti CA psd-ul a crescut,daaa a crescut in puscariasi,in condamnati,in satane,care rid zilnic de poporul Roman,o sa-i Mai voteze,,p...a,da ii votam ,dar ptr puscarie,valize au,ASA CA sint gata de intrat la puscarie,si incepem cu condamnatDragnea si cu osinza de fii-su
6
3
Va muieste psd bine de tot, in gura pana la cotor, latrai usr-isti.
6
4
Va castiga majoritate in viitorul parlament partidul care promite nationalizari ale companiilor de stat,legi ale justitiei si scoaterea in afara legii a miscarilor promonarhiste impreuna cu retragerea bugetului catre asa zisa casa regala care si-a incheiat exitenta odata cu raposatul ultim reprezentant istoric.Respectarea constitutiei si a legilor de guvernamant,investitiile in agricultura cu sisteme de irigatii,investitiile in proiectele producatorilor auto si tractoare,otelarie,etc trebuie sa domine preocuparile parlamentului viitor. trebuie asigurata productia hranei acestui popor.
3
2
Cele doua cooperative PSD si PNL si-au cam epuizat stocul de vrajeala. Avem nevoie de o guvernare noua care sa salubrizeze si sa igienizeze societatea. Ne-am saturat de fomistii astia din PSDPNLALDEPMPUNPR. La tomberon cu toti penalii. Furatul in Romania trebuie declarat perversiune sexuala.
4
2
Psd la urmatoarele alegeri se disfinteaza si voi zicei k pul mea
6
2
sondajul platit este in favoarea celui care a dat banul. restul sunt inventii
16
0
Bravo PSD singurul partid care tine la popor
6
22
Dement sa fii sa mergi cu usr. Un partid de factura nazista! Rusine romani!
6
17
Sri vrei sa zici. Da fii pe pace ca sri e si prin psd si prin pnl. Stau si ma intreb, chiar o fi cineva asa prost sa voteze usr sau pe fat frumos ciolos.
9
9
pieleanu care este platit regeste de puscariasul draknea a transmis aceste date?, atunci sa ne spuna si cand va ajunge puscariasul dupa gratii
15
4
USR! Temeti-va javrelor care va stiti javre ca atunci cand USR va ajunge la putere sansa voastra e exilul sau parnaia.
13
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108