REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Dosarul șoferului care l-a lovit pe Aurel Butnaru, pe trecerea de pietoni, bate pasul pe loc de doi ani!

Dosarul șoferului care l-a lovit pe Aurel Butnaru, pe trecerea de pietoni, bate pasul pe loc de doi ani!

Victor ROTARU 19 martie 2024 | 00:00 2598

Pe 18 iunie 2022, Aurel Butnaru, fostul viceprimar PNL al Constanței, a fost lovit pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa regulamentar strada, în dreptul hotelului Parc, din Mamaia. În urma accidentului, acesta a suferit fractură de bazin, factură de 3 vertebre, dublă fractură de femur stâng, dublă fractură de tibie dreaptă, viața fiindu-i pusă în pericol. În momentul de față, la aproape doi ani de la incident, vinovatul nu și-a primit pedeapsa, nici nu a fost trimis în judecată, dosarul aflându-se încă la parchet.

Dosarul soferului care l-a lovit pe Aurel Butnaru, pe trecerea de pietoni, bate pasul pe loc de doi ani!

Aurel Butnaru a început să-și revină după accidentul rutier prin care a trecut, atunci când un șofer a dat peste el, chiar pe trecerea de pietoni. Acum, fostul viceprimar PNL al Constanței, așteaptă de luni bune, soluționarea cazului, care bate pasul pe loc. A fost înștiințat, prin avocat, pe 18 martie că dosarul este, încă, în lucru la parchet. „Nu s-a întâmplat absolut nimic. Până la urmă am făcut un supliment de expertiză la medicina legală care a durat vreo 3 luni de zile și de vreo 3 luni de zile nu se mai întâmplă nimic, nu mai știu nimic. Avocatul meu a făcut o cerere la Parchet, și i-a răspuns chiar luni, pe 18 martie, spunând că dosarul este în lucru. Acum sunt destul de bine, merg, nu pe distanțe prea mari, dar merg, am început să merg și fără baston. Nu am vorbit niciodată cu cel care m-a accidentat, nu l-am văzut, nu-l cunosc”, a transmis fostul viceprimar al Municipiului Constanța.

Dosarul soferului care l-a lovit pe Aurel Butnaru, pe trecerea de pietoni, bate pasul pe loc de doi ani! Aurel Butnaru, înainte să fie lovit pe trecere

Video cu momentul în care Aurel Butnaru este lovit pe trecerea de pietoni:

Butnaru: Eu cred că rămâne tot Chițac primar

Schimbând registrul și, pentru a încheia discuția într-o notă mai optimistă, l-am întrebat pe fostul viceprimar al Constanței care va fi deznodământul, în opinia sa, la finalul alegerilor locale. „Eu cred că rămâne tot Chițac primar. Așa, după cum umblă vorba prin oraș. La Consiliul Județean, dacă au un candidat comun PSD-PNL, acela va câștiga. Am ajuns la partidul unic. Filozoful german Hegel spunea că societatea se dezvoltă în spirală și ajunge la un moment dat deasupra, da pe altă treaptă, dar în același loc, pe aceeași poziție. Exact asta s-a întâmplat... ne-am învârtit 30 de ani și am ajuns în același punct, la partidul unic”, a spus Butnaru.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108