REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Elevii în ani terminali, la şcoală şi în scenariul roşu

Elevii în ani terminali, la şcoală şi în scenariul roşu

Replica API 28 februarie 2021 | 00:12 2171

Ministerul Educației va propune ca elevii din clasele a VIII-a și a XII-a să meargă în mod fizic la cursuri și în cazul în care școala intră în scenariul roșu, pentru că examenele naționale vor fi cu prezență fizică, iar copiii trebuie să fie foarte bine pregătiți.

„Pentru acele școli care vor intra în scenariul roșu și care nu vor mai permite accesul elevilor din clasele terminale, a VIII-a și a XII-a, vom insista, vom propune pentru cei care sunt în măsură să aprobe aceste propuneri pe care Ministerul Educației le va face, ca măcar elevii claselor a VIII-a și a XII-a să poată să meargă la școală pentru că vor avea examene naționale. Examenele naționale vor fi cu prezență fizică, deci vor trebui să fie foarte bine pregătiți”, a spus Sorin Cîmpeanu.

În prezent, în cazul scenariului roșu cauzat de pandemia de COVID-19, școala se închide și toți elevii fac cursuri online, scrie Mediafax, citat de dcnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Elevii care termina anul acesta nu vor fi de nivelul lui catu in niciun caz.Sa mearga dracu la scoala sa invete sa citeasca si sa vorbeasca.Are p..e in gura cand deschide gura, nu intelegi nimic.Analfabetul.Cum dracu toti prostii analfabeti ne reprezinta tara? Unde dracu ii gasesc astia? Sa il ia pe joianis,pe catu,tataru la ore de citire,de comunicare. Sa mearga toti la a doua sansa. Au locuri rezervate pentru inscriere merg cu campul impreuna ca au pile.Nici asta nu este mai departe de a doua sansa.
3
0
Eu zic sa mergi tu in faza terminala de cancer la pula la doctor si sa te trimita acasa ca nu au ce sa iti faca. Mars in gura ma-ti de criminal nenorocit ce esti. MUIE PNL
5
1
Trimiti copii si profesori sa se imbolnaveasca. Du-te tu sa faci ore cate vrei! ANIMALULE!
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468