REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Emil Banias, între Consiliul Judeţean şi... Primăria Eforie

Emil Banias, între Consiliul Judeţean şi... Primăria Eforie

Replica API 7 februarie 2019 | 23:29 742

Posibil candidat al Pro România în 2020

Posibil candidat al Pro România în 2020

Emil Banias

Anul 2020 va fi unul dificil pentru aleşii locali: cetăţenii vor decide dacă actualii primari mai merită un mandat. Prin urmare, mulţi edili au început deja să-şi netezească terenul: dintr-o dată, mulţi au descoperit comunicarea online cu electoratul; dintr-o dată, primarii încep să şi răspundă cetăţenilor care au diverse nelămuriri în ceea ce priveşte programul de guvernare local.

La rândul lor, partidele fac concurs de testare a potenţialilor candidaţi, măsurători în acest sens urmând să fie gata în lunile martie-aprilie a acestui an, după care vor urma şi alte asemenea sondaje, până când vor spune: „el e candidatul!”.

La Eforie, după discuţiile din ultima perioadă, lucrurile par a fi destul de... „aglomerate”, în sensul că sunt pe puţin 6 persoane care ar dori postul de primar, la care se adaugă şi primarul în funcţie, Robert Şerban. Fără doar şi poate, el va fi candidatul PNL şi la următoarele alegeri. Din partea PSD nu este exclusă candidatura lui Virgil Negru, iar Pro România (partidul lui Victor Ponta) testează acum mai multe nume. Surpriză!, unul dintre cei care ar putea candida la Primăria oraşului Eforie din partea Pro România este Emil Banias, fratele deputatului Mircea Banias.

Deputatul Mircea Banias a recunoscut că există discuţii în acest sens, dar că momentan Emil Banias aşteaptă clarificarea din partea instanţei în ceea ce priveşte mandatul său de consilier judeţean.

Amintim că Emil Banias a fost exclus din ALDE şi şi-a pierdut mandatul de consilier judeţean – iar după cum declara şi acesta, singura lui „vină” ar fi fost aceea că... este fratele lui Mircea Banias, şi el exclus din ALDE.

În prezent, Emil Banias a contestat decizia ALDE de excludere, cât şi încetarea mandatului de consilier judeţean, iar instanţa urmează să se pronunţe în acest caz.

Revenind la potenţialii candidaţi la Primăria Eforie, vom reveni asupra acestui subiect, cu nume şi detalii, într-o ediţie viitoare.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii votez toate cacaturile lu rabbit ca sunt un fel de fraierul lui si in rest mai fac si eu o poza doua
5
0
Consilierii Pnl din Eforie au inchis fara autorizatie circulatia auto cat si a pietonilor pe strada Unirii din Eforie Nord, favorizand in complicitate cu primarul din Eforie, Serban Robert, societatea SC Eny si Edy srl apartinand proprietarului hotelului Sirius din Eforie Nord Nagi gelal,unde acesta a pus 2 caini legati ca sa ii atace pe pietonii care vor sa treaca pe strada si isi parcheaza cele cateva masini in mijlocul carosabilului. Consilierii pnl au ajuns niste oameni corupti si dezinteresati de soarta comunitatii locale. Jos cu ei !
6
0
Avem nevoie de o echipa tanara de un primar tanar care sa aduca statiunea la un alt nivel acum sa vedem si cine isi doreste cu adevarat scaunul de edil fiindca va avea foarte mult de munca dupa acest blestem numit rabbit
6
0
Nu va e dor de Brailoiu? sa vina fra-su, Titi Brailoiu, pe care Replica il cam linge. Ce nu a desavarsit fra-su, sa faca asta care mai traieste. Dupa un mandat de-al lui Titel, o sa trebuiasca sa platim taxa ca sa mai avem acces in oras.
4
1
Virgil Primar face sedinte video spart
3
1
Acest mandat al primarului in exercitiu este un rateu total. Ma intreb : Oare cum o fi sa ajungi primar si intr-un an maxim doi sa beneficiezi de proprietati pe malul marii si masini scumpe? Oare asa mare este salariul de primar ? Poate la intrebarile astea voi primi un raspuns competent de la vreo autoritate in domeniu. In rest : toti "ciudatii" vor primar .
4
1
Strada Unirii nu este strada...nici macar nu este asfaltata...iar referitor la un nou primar care sa mai fure, cumpere proprietati! Suntem satui! Numai minciuni si mincinosi!
4
1
Robert Serban incearca sa vanda strada Unirii din Eforie Nord lui Nagi Gelal, proprietarul hotelului Sirius din Eforie Nord, pentru 87000 euro si 20000 euro comision. S-au purtat discutii la Pescarie pe acest subiect. Sunt consternata de atitudinea de tarabagiu al primarului. Locuiesc de 30 de ani in zona, dar nu m-am gandit ca un primar poate avea tupeul sa scuipe pe locuitorii din zona si sa incerce sa vanda strada Unirii unui alt excroc mai mic ca el. Rusine, Serbane !
6
1
asta are figura de primar?! doamne fereste..
5
1
Interzis prin lege traseismul politic!Interzis sa mai umblati cu doctrina la schimbat ca plomba!Banias intre parc si plimbat cu bicileta daca are pe unde,daca nu pe faleza la el ca are plaja latita in fata casei pe care si o poate justifica oricand ca si toate bunurile detinute!O sa incercati sa vindeti fictiv sau sa va treceti bunurile pe alte nume dar ATENTIE ca pe vremea asta nu se prea vinde si nici cumpara
7
1
Muie cu cacat la venetici!
3
1
aripioare si gheare de pui merita jegosul!
7
0
Banias, am auzit ca este corect. Toata lumea il confunda cu fratesu ,de aceea a pierdut si postul de consilier judetea.Are experienta in administratie.
4
4
Asta nu era bagat in ceva cu un dosar cu portul Agigea..gasca mare..multi inculpati..care pana la urma au scapat ca prin minune? Daca mergem asa, o sa vedem democratie si corectitudine in Romania la pastele cailor.
4
2
Oricine, numai ROBERT SERBAN sa nu mai fie.
8
4
Pfff....astia din familia Banias sunt foooartee competenti, marinimosi si cinstiti....Pardon ... a fost o gluma! Sunt chiar invers. NU merita sa dai nici doi bani pe ei.
16
1
Serban trucheaza licitatiile pe fonduri europene ca sa castige firmele lui Crusoveanu. Are sa-i dea bani. 100 000 coco plus camata.
9
4
Sa candidezi la Agigea, bugetul este enorm de mare. Eforia este a mea.
5
1
Eu am sa fiu primar
1
3
Mare magarie ce ii fac lu roby si lu chyparu si ma pun eu primar pe cony o so bulesc tare de tot
8
2
Serban sa ti-o bagi in dos si din parte lui Cracan de la sud!!
9
2
Un primar de cacat si de bataie de joc
11
4
Muie Serban
9
9
Oricine sa fie primar numai Robert Serban nu.
10
6
Serban e dracu
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272