REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

EXCLUSIV! MÂNĂ CRIMINALĂ la o sală de jocuri de noroc MAGNUM! VIDEO

EXCLUSIV! MÂNĂ CRIMINALĂ la o sală de jocuri de noroc MAGNUM! VIDEO

Replica API 9 aprilie 2021 | 00:14 10063

Proprietarii sălii de jocuri de noroc Magnum, dar și militarii din cadrul ISU Dobrogea au avut parte de o noapte albă. Un incendiu de proporții a izbucnit la sala de jocuri din Cobadin, aceasta făcându-se scrum. În plus, se pare că focul ar fi fost pus intenţionat. Alarma s-a dat în noaptea de miercuri spre joi, 7 spre 8 aprilie, în jurul orei 00.000, la fața locului ajungând mai multe echipaje din cadrul ISU Dobrogea. Pompierii s-au chinuit, dar au reușit să lichideze incendiul.

O sală de jocuri din Cobadin a fost mistuită de flăcări!

O sală de jocuri aparținând Magnum, amplasată în Cobadin a fost, miercuri seară, scena unui incendiu care a agitat atât opinia publică, cât și autoritățile locale, surse apropiate achetatorilor precizând că a fost vorba despre o "mână criminală". În cursul nopții de miercuri spre joi, 7-8 aprilie, un incendiu puternic a mistuit o frecventată sală de jocuri de noroc. La prima vedere, incendiul ar fi pornit în urma unui scurt circuit, o posibilă supraîncălzire a instalației electrice, doar că pompierilor nu le-a scăpat existența unui orificiu în tavan.

Ulterior, la vizionarea imaginilor filmate de camerele video instalate în locație, s-a putut observa cum din tavan cad mici bucăți de rigips, ca și cum cineva încerca să-l spargă, lovindu-l cu un corp contodent. După câteva secunde, se observă cum din tavan este aruncată o minge de foc (probabil câteva cârpe îmbibate într-o substanță infalamabilă), care provoacă dezastrul în locație.

Citește și: POLIȚIA împreună cu reprezentanții MAGNUM au destructurat o REȚEA de INTERLOPI din Brăila!

Surse apropiate anchetatorilor confirmă că este vorba despre o "mână criminală"

După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere instalate în locație, surse apropiate anchetatorilor confirmă că este vorba de un act criminal, un incendiu provocat cu bună știință. Proprietarii sălii de joc sunt indignați de modul în care s-a procedat, ținând cont că în zona respectivă mai multe săli de jocuri de noroc își dispută clienții.

Citește și: JAF pus la cale după FILMULEȚELE de pe INTERNET: pradă de ZECE MII de lei VIDEO

Ne frământă o întrebare și anume cine profită de pe urma acestei nenorociri? Clar nu poate fi vreunul dintre clienții respectivei săli de jocuri. Poate fi oare concurența, destul de acerbă în acest domeniu? Noi credem că da, mai ales că în zona respectivă mai multe săli de jocuri de noroc își dispută clienții. Merită oare să comiți o infracțiune pentru a-ți elimina concurența? Cu siguranță nu, dar oricum anchetatorii vor stabili adevărul.”, au declarat reprezentanții Sălii de Jocuri de noroc Magnum pentru Replica de Constanța.

Video 1:

Video 2:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai mare efect il are cand joci direct la aparat nu pe net chiar dk si acolo bagi bani. Cand fumezi si joci aparate e lume pe langa tine care iti zice eram sigur ca e rosie aia e atmosfera de pacanele
0
0
Cat de boschetar sa fii sa mai joci la pacanele cand exista cazinouri online si poti sa te joci direct de acasa de pe laptop sau tableta.... Asta nu pot sa inteleg dar cred ca le place atmosfera si mirosul ala imputit de tigari care iti intra in toti porii....
2
0
O fi fost bantuit locul.
0
0
si aia iti vand iluzii dar nici chir asa, astia? Nu se mai satura de banii munciti a oamenilor, vand iluzii, iau salariul oamenilor pt niste halucinatii de castig, nu magazinul trebuia incendiat si mana acestor patroni care distrug oameni nevinovati pentru avutul lor propriu
1
0
Treaba buna,,asta nu-i mana kriminala,,este salvarea de la foame a copiilor celor ce varsa salariu in disperare in pakanele sperand ca daca castiga vor face fatza platii taxelor catre stat !
4
2
Pensie de 5000 macar....
1
0
Licenta pt pacanele nu trebuie data la toate dughenele .Locul pacanelelor este in cazinouri nu pe la toate colturile ,dar foamea guvernului pt cativa firfirei a facut ca licentele sa zboare la toti nenorocitii care au bagat pacanele peste tot ,mai au putin si o sa le bage si in supermarketuri
7
0
ca te beleste statul cu zanateca , daca nu crapi de corazon la prima crapi ala doua ca e voie. ca si cum ai zice ca daca nu te-a pleznit primul glont e musai sa-l incasezi pe al doilea!
0
0
Amploarea pe care au luat-o aceste pacanele si pariuri, nu sunt decat expresia saraciei si a lipsei de orizont a tinerilor din ziua de azi. Mirajul imbogatirii rapide fara munca ii captiveaza pe multi. Dar tot miraj ramane iar voi va veti trezi batrani si la fel de saraci. Puneti mana la munca.
16
1
Eu cred ca e mana pakistanezilor acolo
3
1
Cel mai bine inchise toate Au nenorocit o gramada de oameni dar mai ales copii cu pacanelele lor!
25
2
in cobadin s-au inmultit pakistanezii, mana de lucru pt asa ceva se gaseste usor.
6
1
Luat la puricat camerele din zona sa sa vada cine a pierdut in ultimele zile sau chiar luni. Si nu excludeti ipoteza ca nu a platit taxa de protectie cui trebuia. Atentie ca daca are spate in politie ancheta va stagna. Eu pe vremuri ii bagam la masina de bataie pe suspecti dar nu mai sunt vremurile alea. Hai pa va las ca ma duc sa consum pensia de 4500 am fost sef de post
5
5
Pentru mine cei care joaca la pacanele sunt niste boschetari! Sigur un bosschetar care si-a pierdut banii de bautura s-a razbunat!
18
2
Au pompierii aia un tempo, zici ca sunt la plimbare in parc. Pare ca iar au foat deeanjati cu apeluri in miez de noapte...
8
4
Eu am dat foc
6
4
Pacanele mai rar.e carantina.mai bine scapi de guvernanti.sunt mai periculosi decat pacanelele
3
5
Ar trebui toate la toate date foc,ca acum numai pacanele au ramas si farmacii.Au distrus familii cu afacerile lui Ghita si Ponta.
23
2
cine urmareste atent se obsearva cum mana criminala arunca sticla incendiara
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108