REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Făgădău: Era necesară schimbarea conducerii PSD; nu mă simt analfabet, nu sunt corupt, nu sunt hoţ. VIDEO

Făgădău: Era necesară schimbarea conducerii PSD; nu mă simt analfabet, nu sunt corupt, nu sunt hoţ. VIDEO

Replica API 29 noiembrie 2019 | 00:17 488

Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a făcut declaraţii, după şedinţa Consiliului Local Municipal, şi pe tema alegerilor prezidenţiale.

Edilul a precizat că "întrucât scorul la prezidenţiale a fost mic, era necesară o schimbare". "Era normal să fie asumat acest scor, care este cel mai mic de până acum la prezidenţiale pentru PSD, de toată conducerea. Există acum o conducere interimară, care va organiza alegerile", a spus Făgădău, care este şi preşedintele organizaţiei municipale a PSD Constanţa.

Referitor la Marcel Ciolacu, Decebal Făgădău a explicat că era normal ca acesta să preia preşedinţia interimară a partidului, având în vedere că în prezent, din rândurile PSD, este persoana cu cea mai mare funcţie în stat, are experienţă politică şi în administraţie.

Făgădău a mai spus, legat de etichetele puse PSD-ului de-a lungul campaniei: "Nu mă simt analfabet, nu sunt corupt, nu sunt hoţ. Sunt dispus să fiu invitat la orice concurs de limbă română şi nu numai, pentru a demonstra. În partid avem resurse, sunt destui oameni capabili. La nivelul municipiului Constanţa, şi la judeţ, am obţinut un scor care indică o anumită dinamică. La municipiu, în special, mă bucur că PSD a obţinut cu 300 de voturi în plus faţă de cât am obţinut eu la locale".

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cetatean constantean
0
0
Ba esti exact toate trei.La Beidaud!
3
0
mari, bubuie prostia-n dumneavoastra! Ati inteles exact pe dos! Sunteti psd-ista perfecta! Cel mai bine este sa va vedeti de batranetile si controlul senilitatii evidente si sa nu va mai bagati atat in seama!
3
0
Dle Stelica e bine ce ati spus ca a facut -----de ce sa vedem numai rau in tot ce a realizat ?----dar s-ar fi putut face mai mult in centrl orasului unde ar fi venit turisti straini care n-au mai calcat de vreo 3 ani prin oras ----pol locala au lasat cersetorii drogatii ciini cu propr care nu curata mizeria cintareti cu aspect de boschetari care cag ca magarii poluind strada fara sase ia masuri cu amenzi ca in Timisoara unde n-au voie nici manele nici gratare ----Sintem departe de lumea civvilizata cu 100 de ani
1
4
poate nu-i asa de prost cum pare , caci stie sa fure cu borduri , parcuri , locuri de joaca , asfaltari pe niste stradute , palntari de pomisori , etc...
4
0
cind ai incurajat stilpii lui babu ai devenit un corupt .cind ai facut sens unic pe unirii ca sa aiba makedonii tai locuri de parcare la blocurile lor de kkt ai devenit corupt cind ai dat autorizatii de constructie aiurea ai devenit corupt etc si binenteles si hot si un spagar
5
1
Du te si lasa ne ca se descurca orasul asta si fara de alde tine si babu si toata gasca voastra de vagabonzi
5
1
Acum 30 de ani , Constanta era in top 3 cele mai dezvoltate orase din Romania , acum suntem pe locu 5 ...parca . Plus ca in acele vremuri , era si un oras civilizat si foarte aerisit .
7
0
Asa crezi tu ? Ba esti tot ce nu crezi , plus un mare MINCINOS si un criminal. Te ajung pe tine blestemele intr-o zi .
6
0
Baiatul asta are coloana vertebrala foarte elastica. Faptul ca a fost viceprimarul lui mazare, iar acum vorbeste asa de urat despre ce a facut mazare in constanta spune totul despre el. Este un om foarte alunecos si fals. Si-a pus sageata un viceprimar badaran pe care il impinge sa se comporte foarte urat, si sa faca fel si fel de mizerii pe care el le gandeste.
6
0
Ai fost un primar bunisor dar nu te-ai miscat mai in viteza si nici n-ai comunicat prea mult cu catatenii
1
7
Poate...dar pentru municipiul Constanta nu ai facut NIMIC....
9
0
Tot la fel ca tine comentau si postaci cuplului penal Radu Mazare,Nicusor Constantinescu,ia mai scutiti-ne ma jigodiilor cu excroci astia care au furat de-au stins inpreuna cu voi pentru ca din ce am vazut Mazare nu s-a dus simgur in puscarie a mai luat si cativa locotenenti din mafie nu toti e adevarat pentru ca daca ii lua pe toti acum si Fagadau tau era la Poarta Plba.
11
0
un inventar al spatiior verzi facem ?
12
0
Vorbeste dupa cum sunt vrenurile.De ce nu ai spus de la inceput?Vorbe goale de propaganda.
9
0
Iertati-ne ca existam alaturi de voi,de inaltimile voastre ..Data viitoare va cerem permisiunea sa existam si sa vorbim,bineinteles.Ti-iai dracu ! Ati ramas tot spurcati la guri,vulgari,raiosi apoi mai aveti si mofturi in voi.
7
2
Sunteti niste imbecili. Nu ii ajungeti lui Fagadau nici la degetul mic.Pe net toti ne aratam viteji...dar in rest sunteti prosti de bubuiti.Se vede dupa limbajul folosit.
2
16
Cine v-a fura un ou maine v-a fura un bou! Javra ai fost javra vei fii toata viata ta de sluga.
13
2
Mai dureaza putin si ne inchizi orasul cu stiolpisorii tai. Ne faci un tarc ca la animale. Nu o sa mai putem circula sau parca in acest oras. Mars afara derbedeule.
14
3
Doamne ce vocabular aveti in comentarii.Nu stiu cine este mai analfabet ,voi sau primarul.
4
9
Babu!!!!! Un mare prost si idiot!!! La fel ca Fagadau....cu asa echipa....
17
2
esti doar o planta, vegetezi, atat!
19
1
Mama ta, a votat de doua ori. La sedintele din port stateai si te pozai mandru cu domniiTivilichi si Idu. Si nu in ultimul rand..te citez: Eu in calitate de fiu al mamei mele..sictir!
24
1
Mr tractor lasa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,dute unde si a dus mutu iapa si dracu capra.
21
2
Esti doar un imbecil cu freza
24
2
aideti si cu demiterea criminalului BADESCU LAURENTIU de la Ambulanta. Ciuma PSDista trebuie aruncata Schizofrenicul BADESCU LAURENTIU ajuns manager pe spagi grase acest incompetent notoriu emanatie de prostie a PSD ului inpreuna cu toti lingai lui trebuie dati afara IACOB MONICA ONEA IULIA DORCEA ALEXANDRU acest analfabet prostAcesti HOTI sa dispara din ambulanta. Cealera grabeste putin demisia monstrului BADESCU LAURENTIU si curata ambulanta de lingai astia. Hai dle Cealera este timpul tau. Nu rata ocazia asta. Noi te sustinem JOS CIUMA PSD BADESCU LAURENTIU CRIMINALUL
12
2
Incompetent!!!!
21
2
Dar de analfabetul pe care il ai viceprimar nu spui nimic? Un retardat care nu a facut nimic niciodata in viata lui singur pentru ca nu il ajuta ata aia din cap care ii tine legate urechile alea clapauge ca sa nu ii cada??? Da, la celebrul Mitica Babu ma refer! Nici ala nu e departe de Veorica!
27
1
Sa vezi ce o sa te voteze cei carora le ai facut sensuri unice pe Unirii pr blocul machidonilor. He, he
28
3
Se schimba doar culoarea pentru cunoscatori
15
9
Decebal imi pare rau sa iti spun, esti varza, mare varza. Nu aveti nicio directie, nu mai ai pe nimeni alaturi de tine, in primarie nu te respecta nimeni, esti praf. PSD va pierde tot la Constanta, si ai sa ii tragi pe toti dupa tine. Pacat, mare pacat, asa om politic slab de mult nu a mai fost vazut. Esti si tradator pe deasupra. Tu chiar nu iti dai seama de ce porcarii debitezi? Ai auzit de vot anti Dragnea? Sa vezi tu vot anti Fagadau.
34
5
Nu ti este frica de Dumnezeu ? Poti sa juri cu mana pe Biblie ca nu ai luat spagi si parandarat ? Ai mare grija cu juramintele mincinoase ! Dumnezeu nu doarme !
30
5
daca nu se simte, inseamna ca este un nesimtit! Dar ce sa ne mire la un ciumat rosiu pezediu?
24
5
Probabil ca sa este, dar faptul ca tolereaza ifosele si manglele lui Stroe, ca a acceptat ca un personaj sinistru ca Babu sa ocupe o demnitate publica, ca in ultimii 3 ani nici macar nu a incercat sa-i puna la treaba pe nesimtitii de parlamentari psd de Cta, ca inca este complexat in fata celor care construiesc fara noima prin oras, toate astea ar trebui sa-i dea de gandit serios. Vrei sa fi respectat, atunci reda Constantei gloria din anii 70, pune-i la punct pe nemernici si adu orasul in top 5. Atunci ne mai gandim...
32
3
Esti un incompetent! Ai distrus orasul, traficul si spatiile verzi ! Ai ingustat soselele cu acele scuaruri! ai pus piloni, pe trotuare, mai multi decat era necesar ! Ai o minte de be-he-he!!
46
6
Hot nu sunteti, dar incompetent DA. Nu va pricepeti deloc la administratie. Trebuie sa plecati. Ati promis atat de multe lucruri in campanie, proiecte mari, si absolut niciunul nu a fost concretizat. Ati facut doar lucruri banale: asfaltat strazi, montare pubele de gunoi.
42
3
Esti mare prost!
42
4
Nu e hot dar a pus-o pe masa sa bage 5 voturi la europarlamentare.
44
5
esti corupt, hot si nu esti in stare sa scrii corect o dictare de clasa a patra !!! Muie cu cacat !!!
47
5
Ati schimbat o analfabeta cu altii si mai analfabeti. Super reforma in psd
57
4
TE LEPEZI DI DE VEVE
35
3
Hmmm, de ce nu ai spus asta acum vreo trei luni? Cum e omul, domle. Gata, a trecut cu Ciolacu. Si apropo, cine scuza, se acuza. Cine raspunde de esecul alegerilor din Constanta? Sau o sa spui ca intentionat ati boicotat? Fie ea roata patrata, tot se intoarce odata!
58
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272