REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
11.9° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Farul și-a aflat adversara din primul tur preliminar al Champions League!

Farul și-a aflat adversara din primul tur preliminar al Champions League!

Virgil STOIAN 21 iunie 2023 | 00:00 2488

Farul Constanța, singura echipă din SuperLigă care va juca în preliminariile Champions League, și-a aflat astăzi, de la ora 15:00, adversara din primul tur preliminar.

Farul si-a aflat adversara din primul tur preliminar al Champions League!
UPDATE | Farul o va înfrunta în primul tur preliminar din Champions League pe FC Sheriff Tiraspol, primul meci va avea loc în România, în timp ce returul se va disputa în Republica Moldova. Dubla este programată pe 11/12 și 18/19 iulie.
UPDATE | A început tragerea la sorți a meciurilor din primul tur preliminar al Champions League, care poate fi urmărită în direct aici.
UPDATE | UEFA a împărțit echipele calificate în primul tur preliminar al Champions League în 3 grupe. Farul a fost repartizată în urna formațiilor care nu sunt capi de serie din grupa 3.

În urna capilor de serie din aceeași grupă se află FC Sheriff Tiraspol (Republica Moldova), FC BATE Borisov (Belarus), FC Astana (Kazahstan), Maccabi Haifa (Israel) și HSK Zrinjski Mostar (Bosnia și Herțegovina), dintre acestea urmând a fi aleasă adversara campioanei României.
Farul Constanța este singura echipă din SuperLigă care va juca în preliminariile Champions League, unde va debuta încă din primul tur, neavând un coeficient prea bun.
Campioana României nu va fi cap de serie în niciun tur, astfel că va avea un traseu destul de dificil. În primul tur, echipa lui Gică Hagi are 15 potențiali adversari.
Printre cei mai dificili se numără Ferencvaros (Ungaria), Ludogorets (Bulgaria), Maccabi Haifa (Israel) și Sheriff Tiraspol (Moldova), în timp ce, cu puțin noroc, constănțenii ar putea da peste formații din Estonia sau Țara Galilor.
Ceilalți adversari ai celor de la Farul, în primul tur preliminar din Champions League, ar putea fi: Qarabag FK (Azerbaidjan), Slovan Bratislava (Slovacia), BATE Borisov (Belarus), FK Astana (Kazakhstan), Zalgiris Vilnius (Lituania), HJK Helsinki (Finlanda), Olimpija Ljubljana (Slovenia) și Zrinjski Mostar (Bosnia), potrivite eurosport.ro.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se pare ca visul unei nopti de vara s-a terminat.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515