REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Femeie din Constanța, TERORIZATĂ de iubitul GELOS

Femeie din Constanța, TERORIZATĂ de iubitul GELOS

Replica API 29 noiembrie 2019 | 00:00 285

'E BOLNAV, îmi controlează telefonul și spune că mă OMOARĂ!'

'E BOLNAV, îmi controlează telefonul și spune că mă OMOARĂ!'

Magistrații Judecătoriei Constanța au emis un ordin de protecție pentru o perioadă de 2 luni de la data pronunțării hotărârii, în sensul că un bărbat a fost obligat la păstrarea unei distanțe minime de 200 m față de o femeie (iubita lui) și fiul minor al acesteia, oriunde s -ar afla aceștia, față de reședința acestora din municipiul Constanța, față de locul de muncă al reclamantei din municipiul Tulcea și unitatea de învățământ a minorului.Totodată, s-a dispus evacuarea acestuia din locuința femeii.

Reclamanta a relatat organelor de poliție faptul că, aflându-se la domiciliu, în urma unor discuții în contradictoriu cu pârâtul, după ce acesta consumase câteva pahare cu bere, a devenit violent verbal, gelos, motivat de faptul că a găsit în telefonul reclamantei niște numere de telefon și a amenințat-o că o va omorî. De frică, reclamanta a fugit din locuință. A fost găsită de organele de poliție în fața blocului, speriată, spunând că amenințările aduse i-au creat o stare de temere. Identificat la domiciliu, pârâtul emana halenă alcoolică și era foarte agitat. Deși nu a recunoscut că ar fi agresat-o pe reclamantă, precizând că nu a dat-o afară din casă, acesta a recunoscut că a găsit în telefonul concubinei niște numere de telefon, mesaje și din cauza acestor convorbiri s-a ivit o discuție în contradictoriu cu reclamanta.

În fața instanței, reclamanta a susținut că au mai avut loc în trecut astfel de evenimente, sunt într-o relație de concubinaj de aproximativ 4 ani, au mai fost despărțiți, s-au împăcat, iar in ultima perioadă au mai fost doar certurile și amenințarea. A arătat că incidentul din 15 noiembrie a fost declanșat din cauza geloziei pe care o are pârâtul și care nu este justificată. Este bolnav de gelozie și de aici a pornit totul, respectiv i se reproșează faptul că îl înșală, că umblă, că are mesaje în telefon, însă, spune ea, nu este adevărat având în vedere că pleacă dimineața și vine seara de la serviciu și mai are și un copil de întreținut. A precizat că nu sunt adevărate susținerile acestuia însă, pârâtul, dacă bea un pahar sau două în plus, este o problemă. Arată că pârâtul este gelos de mult timp motiv pentru care i-a recomandat să meargă la un psiholog. Reclamanta a precizat că, atunci când bea, începe cu crizele lui de gelozie, îi este teamă, stă cu frică să nu o bată, precum și faptul că s-a întâmplat ca aceste crize de gelozie să aibă loc și in prezența copilului. A susținut că poate o perioadă pârâtul se potolește prin faptul că a mers la poliție și a ajuns și în fața instanței, dar după o lună în care va începe cu crizele de gelozie și cu amenințările, îi va fi frică să iasă din casă sau să meargă la serviciu. O să stea cu frică tot timpul. Față de probatoriul administrat de organele de poliție, instanța a constatat că pârâtul creează pentru reclamantă și fiul minor al acesteia o stare de temere și o suferință p sihică generate de vilolențele verbale și de amenințări.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa moara mata in chin de p..a ba betiv ordinar....
0
0
MASCOL CU BRANDU TARE DAU PARTE CU ORICE PULARAU DIN ROMANIA
1
0
chatista?astea merita
0
2
sa se uite in contract la punctu G ,scrie asa ,,da-ca nu faci sex oral ,pleci.
3
3
Femeia nebatuta e ca si calul nestrunit.
3
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272