REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Filmul de science-fiction ''Alita: Battle Angel'', pe primul loc în box-office-ul nord-american

Filmul de science-fiction ''Alita: Battle Angel'', pe primul loc în box-office-ul nord-american

Replica API 19 februarie 2019 | 00:00 347

Filmul de science-fiction "Alita: Battle Angel" a preluat conducerea box-office-ului nord-american, potrivit cifrelor provizorii date publicităţii duminică de compania specializată Exhibitor Relations şi citate de AFP.

Cel mai recent film animat de la Fox, despre o tânără cyborg aflată în căutarea trecutului său, este estimat să aibă încasări de 33 milioane de dolari la finalul acestei minivacanţe de patru zile, care include luni o zi liberă în SUA (Presidents' Day), dar şi în Canada (Family Day). Animaţia a obţinut 27,8 milioane de dolari în intervalul vineri-duminică şi ar urma să obţină alte 5,2 milioane în această ultimă zi a minivacanţei.

Bazat pe o manga a japonezului Yukito Kishiro şi regizat de Robert Rodriguez ("El Mariachi", "Sin City"), "Alita: Battle Angel" va trebui să ţină pasul pentru a fi profitabil: animaţia, cu James Cameron ("Titanic", "Avatar") în calitate de producător, a costat 170 de milioane de dolari.

Pe locul al doilea, în cădere un loc, regăsim "The Lego Movie 2: The Second Part", animaţia inspirată de faimosul joc de construit, cu încasări estimate de 27,3 milioane de dolari în intervalul vineri-luni (dintre care 21, 2 milioane obţinute de vineri până duminică), faţă de cei 34,7 milioane de dolari după primul weekend de prezenţă pe ecrane săptămâna trecută.

Un alt new-entry, "Isn't it romantic?", o comedie care parodiază clişeele filmelor de dragoste, cu actriţa australiană Rebel Wilson în rolul principal, se află pe al treilea loc, cu încasări estimate de 16,5 milioane de dolari în patru zile şi 14,2 milioane obţinute de vineri până duminică.

Căzută de pe locul al doilea pe a patra poziţie, comedia "What Men Want" - în regia lui Adam Shankman -, o nouă versiune a clasicului film "What Women Want" (2000), în care Mel Gibson juca rolul principal, este aşteptată să aibă încasări de 12,6 milioane după această minivacanţă, care include al doilea său weekend de prezenţă pe ecrane.

În această peliculă cu Taraji P. Henson şi Tracy Morgan în rolurile principale, care a obţinut 10,9 milioane de dolari în intervalul vineri-duminică, personajul feminin are de data aceasta abilitatea de a putea citi minţile bărbaţilor.

Locul al cincilea este ocupat comedia horror "Happy Death Day 2U", cu Jessica Rothe în rolul unei tinere tinere blocate într-o buclă temporală care o face să-şi recreeze constant ziua în care a fost asasinată.

Potrivit previziunilor, pelicula, un sequel al filmului "Happy Death Day" (2017), în regia lui Christopher Landon, ar urma să aibă încasări de 11,5 milioane de dolari după această minivacanţă, care include primul său weekend în cinematografe (în care pelicula a avut încasări de 9,8 milioane de dolari).

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272