REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
11.4° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

FMI vine la Bucureşti în perioada 25 septembrie - 4 octombrie pentru a analiza situaţia economiei

FMI vine la Bucureşti în perioada 25 septembrie - 4 octombrie pentru a analiza situaţia economiei

Virgil STOIAN 19 septembrie 2023 | 00:00 608

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a anunţat, astăzi, că o echipă condusă de Jan Kees Martijn va face o vizită la Bucureşti, în perioada 25 septembrie-4 octombrie, pentru a analiza situaţia economiei locale, în cadrul analizei anuale realizată de instituţie.

FMI vine la Bucuresti in perioada 25 septembrie - 4 octombrie pentru a analiza situatia economiei

"O echipă a FMI condusă de domnul Jan Kees Martijn va vizita Bucureşti în perioada 25 septembrie - 4 octombrie 2023, pentru analiza anuală a economiei româneşti, cunoscută sub numele de Consultare pe Articolul IV. Astfel de consultări sunt efectuate periodic cu toate ţările membre", a declarat Geoff Gottlieb, Reprezentant Regional Senior al FMI pentru Europa Centrală, de Est şi de Sud-Est, citat de Ziarul Financiar.

omâniei şi cu alte agenţii guvernamentale, precum şi cu reprezentanţii sectorului privat şi ai organizaţiilor non-guvernamentale.

În urmă cu o lună, Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu a declarat că, în cazul în care Guvernul nu ia măsurile de ajustare fiscală şi consolidare fiscală necesare, acestea vor fi făcute de pieţe şi corecţia prin mecanisme de piaţă este mult mai greu de controlat, notează Mediafax.

"În cazul în care corecţia fiscală şi consolidarea fiscală nu ating nivelurile care sunt percepute a fi necesare de către instituţiile cu care lucrăm, o bună parte din corecţie se va face de către pieţe", a spus Isărescu în luna august, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacă vine FMI incep iar cu tăieri de salarii și pensii la prostii țării Cine a furat miliardele de euro în pandemie sânt în libertate Nimeni nu zice nimic Banii trebuie recuperați de la proști Firme fantomă ca cei din Crevedia mai sânt și în alte zone din țară Toate au acoperiș partidele
1
0
a venit in tara in ultimii 33 de ani numai ptr ca analfabetii si infractorii care au condus-o au bagat-o in gard si are si acum dezechilibre foarte mari, foarte grave si periculoase; chiar daca politicile economice ale fmi sunt controversate ei au corectat derapajele foarte grave, au dat bani cu dobanzi mici si au evitat falimentul; mafia si masina de propaganda psd au dat vina pe fmi si pe oricine altcineva ptr conducerile lor catastrofale de 33 de ani; de ce altii ca cehii, polonezii, etc si in ultima vreme chiar bulgarii au conduceri si politici economice mult mai bune iar rezultatele se vad cu ochiul liber
1
0
Pt toti tradatorii de neam romanesc as vrea sa aveti acelasi sf la Targoviste, la zid, asa cum cel care ne-a tinut bunicii si parintii in foamete, pe intuneric ca sa platim datoria fata de camatarii astia internationali. Va dorim 7 generatii de impuscati!
0
1
Vai, vin stăpânii! Sper sa ne dea un semn și nouă de mila măriei lor!
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515