REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Fraţii lui Emi Pian, reţinuţi pentru 24 de ore pentru tentativă de omor

Fraţii lui Emi Pian, reţinuţi pentru 24 de ore pentru tentativă de omor

Replica API 12 august 2020 | 00:00 4324

Fraţii interlopului Emi Pian, Ciprian şi Graţian, au fost reţinuţi miercuri de procurorii Parchetului Capitalei, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal săptămâna trecută într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. La acel conflict au participat şi cei doi fraţi ai interlopului.

Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.

Avocata familiei lui Emi Pian a declarat miercuri că acesta nu era o persoană "agresivă" şi nu a deranjat "absolut niciodată pe nimeni".

"Este puţin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuţite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca şi comportament în societate. (...) Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui foloseşte această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, nu are cui să-i folosească lucrul ăsta", a susţinut avocata, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-ti iau falca-n poola cioroi cu gingia vanata!
3
0
Mai,, e cler '' de la 3,58 ce iti mai place sa o sugi.. O dai cu mantinela, pui de cioropina...la cata minte au zburatoarele astea de pe la noi, se gaseste cate un idiot sa ii invete evitarea taxelor prea mari, iar cu hainele cumparate, nu te cred... Ei doar ciordesc. Ciorpinele mai nou intra in magazine si baga in hoituri haleala, fara sa plateasca. Din pacate sunt niste legi strambe care nu iti permit sa actionezj impotriva lor. Daca ii faci,, tigani '' sau,, ciori '' incep sa urle ca faci ura de rasa. Oricum, ciorile, trebuie sa se gandeasca bine, in ce tara vor emigra. Se aduna benzina....
6
1
Ne pisam pe ei de tigani borati!
10
0
Diarosilor ce impozite platiti ma voi cu salariu de 2000 ron brut? Nu tin cu interlopii dar ei platesc asigurari la masini, rovinete, benzina si haine pe luna cat cotizati voi la stat 40 ani. Problema e alta
1
9
Ce impozite platesc?Contribuie la CAS?De cate ori i-a vizitat ANAF,ce venituri au declarat?Vile si masini au,pe numele cui si din ce venituri?Dormi ANAF,dormi in pace!
13
0
De cate ori chemi politia, ba nu vine, ba vine si ii informeaza pe tiganoi cine a sunat la ei. Toti sunt mana in mana. Sunt multi care ar trebui sa fie la puscarie! Atat hoti cat si vardisti..sictir!
17
2
Statul sa gaseasca o modalitate ca si tiganii sa participe la plata datoriei publice a tarii nu doar cei trecuti in registrul revisal!
16
1
de ce nu i-au saltat pana acum? Pana acum ii mangaiau pe crestet?
17
1
Pe burtos il chema florin mototolea, a fost prostul clasei si bataia de joc a colegilor, atat cat a mers la scoala. Vai de steaua lui de obez analfabet, a mierlit-o si in conditii penibile.
18
3
Foarte cumsecade astia din neamul lui Pian, pamantul e de vina ca da de mancare la ciori !
16
1
Ce tot il pupati pe astia in cur, au facut scoli spitale autostrazi? La munca ba nu la intins mana
16
1
Baga-mi-as pula in interlopi; cat de curand sa moara cat mai multi, indiferent cine ar fi!!
16
3
lasati in plm gunoaiele astea sa se omoare intre ei, cand faci vreo reclamatie ca nu mai poti sta in casa de decibelii manelelor, n-au niciodata echipaj disponibil. pentru astia au cu sutele si la nunti si la inmormantari.
29
1
Sunt romi din rominia
16
5
Dorim cat mai multe astfel de razbunari deoarece, pe viitor, vor folosi Romaniei.
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108