REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
7.4° Constanța Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

Gabriela Firea EXCLUDE o candidatură la șefia PSD: Când se va coace, voi lua în calcul

Gabriela Firea EXCLUDE o candidatură la șefia PSD: Când se va coace, voi lua în calcul

Replica API 2 decembrie 2019 | 04:06 462

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că ea nu va candida la șefia PSD, la Congresul din februarie. Firea a explicat că va candida doar în momentul în care se va simți pregătită, scrie stiripesurse.ro

”Sunt foarte ponderată când vine vorba de funcții și tot timpul spun că dacă va fi să fie la un moment dat, aceste funcții vor veni.

Chiar nu vreau să fac acest lucru, simt că nu sunt în acel moment în care să-mi asum o astfel de funcție. Eu cred că pot să ajut PSD din alte poziții. Vreau să lupt pentru Primăria Capitalei, vreau să lupt pentru bucureșteni. Cum se zice, dacă la un moment dat se va coace, atunci voi lua în considerare și această variantă. (...) Nu candidez pentru șefia partidului, dar pentru o altă poziție voi discuta cu colegii mei.”, a spus Gabriela Firea, la România TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Reduceti numarul de bugetari. Anulati pensiile speciale. Reduceti salariile si pensiile nesimtite. Eliminati pensionarii din sistemul bugetar. Reduceti salariile celor din justitie pentru injustitia manifestata fata de cetateni.
8
1
stoarfa asta este mai periculoasa ca vaca suprema de Videle, ptr ca este mai perversa, mult mai tupesta si mai avida de putere si minte cu multa naturalete, privind in ochii oamenilor. Daca va ajunge la putere va casapi mai multi decat a casapit stalin!
13
3
Gabita, nu te supara, ai apa calda acasa sa te speli la pasarica? Dar caldura? Ca eu nu am nici una nici alta! Ma primesti la tine pana se rezolva problema? Promit ca nu ma dau la Pandele!
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407