REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Gabriela Firea îi 'sare la beregata' ministrului Muncii: 'Are, cred, o fractură de logică'

Gabriela Firea îi 'sare la beregata' ministrului Muncii: 'Are, cred, o fractură de logică'

Replica API 13 ianuarie 2020 | 01:19 490

Primarul General, Gabriela Firea, s-a arătat indignat de declarația ministrului muncii Violeta Alexandru care i-a făcut pe români leneși, pentru a justifica intenția Guvernului de a mări vârsta de pensionare. Gabriela Firea a mai precizat în direct la RomâniaTV că ministrul Muncii lasă falsa impresie că va supune dezbaterii publice proiectul de lege privind modificarea vârstei de pensionare, deși decizia este deja luată.

"Eu am fost uimită de declarația doamnei ministru și la început am crezut că este un fake news și de aceea am accesat mai multe siteuri care de obicei sunt validate și de obicei prezintă declarațiile așa cum sunt ele făcute. De ce spun acest lucru, pentru că doamna ministru are, cred, o fractură de logică, pentru că la început spune câteva lucruri, descriindu-i pe români că sunt cam leneși și nedornici de a munci, ulterior spune că va scoate totuși în dezbatere publică proiectele care vor fi generate în urma activității domniei sale. Atunci ceea ce se va întâmpla este clar, pentru că în prima fază domnia sa ne-a comunicat că are deja o impresie făcută despre comportamentul românilor și anume că nu prea le place să muncească, că vor să caute portițe pentru a ieși cât mai repede din câmpul muncii, eventual să primească bani cât mai mulți. Am remarcat reacții inclusiv printre românii care nu votează de obicei centru, centru-stânga sau stânga, votează dreapta și care erau realmente indignați de această declarație și mărturiseau că vor solicita atunci să nu se se mai plătească aceste contribuții sociale având în vedere faptul că organismele care măsoară cu indicatori internețional valabili speranța de viață și care în românia este în jurul vârstei de 75 de ani, dacă un om va munci până la 70 de ani, de ce să contribuie toată viața pentru numai cinci ani? Eu sper ca președintele PNL, care este și premierși colegii de partid să-i atragă atenția acestei doamne ministru că nu este corect ceea ce încearcă să facă și anume să dea vina pe români, că sunt leneși și că nu vor să muncească, și să găsească soliții pentru ca fondul de pensii să fie alimentat corespunzător împreună, binențeles, cu ministrul de Finanțe. Ministrul de Finanțe care într-una dintre primele ședințe de guvern, dacă vă aduceți aminte, a dat din fondul de rezervă al premierului o sumă foarte importanță pentru plata datoriei unei societăți private. Eu nu spun că nu trebuia făcută acea plată, dar de ce cu celeritate? Poate că erau alte urgențe în domeniul Educației, în domeniul Învățământului", a declarat Gabriela Firea.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este neagra-n ceru' gurii ca magaru-n varful poolii! Zdreanta, borfet de centura!
4
0
Mars fa curva proasta la ma-ta acasa in Moldova!
4
1
Firea, este timpul sa pleci.
6
1
Avea Tariceanu o sarma facuta bila si pusa sub pielea preputului ca puscariasii,in momentul contactului cu anusul Gabrielei s a intamplat!Si i au zis viitorii colegii de celula sa isi puna plastic topit de la periuta de dinti...avea electrica si n a vrut sa topeasca din ea,era de la BRaun
5
2
Fii rea GABI FIREA,nu te lasa moldoveaco pentru ca tu esti sirma adevarata nu ca aia care ti-a intrat in cur.
5
2
Foarte bine,cine are loc de munca sa munceasca pana la moarte pe salarii stirbite de iubitii alesi cica ,, de dreapta'' si cui nu-I convine sa-si ia ciomege in gura de la Bandele de hastagi si altii ca ei ! Nu va place puturosilor,atunci mars afara din Romania,lasati tara asta in mainile celor ce o merita,adica in mainile procurorilor corupti,a interlopilor,a urlatorilor de lozinci,a celor ce stiu sa vanda resursele in scop personal!
4
4
Nu a spus cs sunt lenesi,a spus ca vor sa iasa mai devreme la pensie. Cum este sa iesi la 42-45 de ani? Sau dupa revolutie cand au iesit sute de mii la 50 de ani. A terminat primaria cu zeci de firme infiintate de ea cu sute de directori si primul lucru a fost sa-si cumpere masini,
6
2
Vai, ce disperata este mahalagioaica asta, moldoveanca asta cu TATISMELE ei. A luat-o pe aratura rau de tot, de cand cu sarma-n cur. E DISPERATA rau de tot, madam Firea, care a facut praf bugetul bucurestenilor... cu ale ei companii... o viitoare penala....
9
2
De ea. A ajuns o mare mahalagioaica!
7
2
Nu putem respira nici in Cta din cauza blocurilor lui F ... spagi pe ultima suta de metrii
9
3
Rea de musca sholdovenca Firea, nu lu asta i-au gasit o sarma-n cur?
11
4
Asa fata, fi rea, dar o iei pe aratura cand nu citesti de pe promter. Doar printr-o mangla ai ajuns unde esti. Esti sageata lui felix varanul. Doar atat.
15
5
pe astia nu i a votat decat o minoritate. Majoritatea a votat psd. Astia au ajuns la guvernare prin alba neagra. Escrocheria aduce escroci. Ce te asteptai sa faca? Da i dracu ca scapam de ei la alegeri daca nu pleaca prin motiune de cenzura. Astia au fost votati la europarlamentare pt ca romanii nu sunt interesati sa si piarda timpul cu votul unora care nu le reprezinta interesele la nivel european ci vor doar sa faca bani multi si relatii pentru interesul afacerilor proprii. Majoritatea romanilor au inteles repede cum sta treaba cu parlamentul european si voteaza doar la nationale. Psd 70 %.
7
17
va pup din aruba!
4
4
Cred ca va fi vai de noi ... cu pnl-ul asta. Lenesiii au fost fraierii care i-au votat. Acum sunt lenes.....vai de noi.
4
18
Ar trebui sa luati lectii de la useristi cand criticati derapajele. Ei umpleau netu cu tot felul de postari, faceau mitinguri, si aparea Rares Bogdan cu 5-6 domni care dezbateau subiectul la greu. Apoi se continua cu mistouri pana ce respectivul politician era terminat. Vezi "alta intrebare" , "20 20", " succesuri" etc. Iar cu declaratii tocmai de la madam Firea...slabut. Dar nu aveti nici cine sa iasa la mitinguri. Astia sunt la putere si e nasol azi pentru ca ieri voi ati furat si ati fost incompetenti. Noi in Romania ne trezim greu. Si asa apar generatii de sacrificiu, de "lenesi"
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272