REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

GALERIE FOTO! MAŞINI DISTRUSE LA CONSTANŢA DE COPACII PRĂBUŞIŢI!

GALERIE FOTO! MAŞINI DISTRUSE LA CONSTANŢA DE COPACII PRĂBUŞIŢI!

Replica API 3 august 2019 | 20:15 565

VÂNTUL PUTERNIC A FĂCUT RAVAGII

VÂNTUL PUTERNIC A FĂCUT RAVAGII

Imagini apocaliptice la Constanţa, după o ploaie torenţială şi o vijelie care a pus la pământ mai mulţi copaci în municipiul Constanţa, pe străzile Mihai Eminescu, pe strada Timonei, dar şi în zona Brotăcei!

Oamenii care s-au trezit cu maşinile distruse sunt revoltaţi! "Am sunat să fie toaletaţi copacii... Iată că nu au fost toaletaţi, iar crengile rupte mi-au distrus maşina, e parbrizul spart...", ne-a declarat o femeie care avea maşina parcată pe strada Timonei.

Amintim însă că Primăria Constanţa a fost bună de plată după un incident similar. Detalii aici:

https://www.replicaonline.ro/masina-distrusa-de-copac-instanta-a-decis-ca-primaria-constanta-este-buna-de-plata-375999/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Facacau chiar a facut f multe pt oras.. Toate strazile sunt reasfaltate, borduri, parcare cu plata, marcaje rutiere, a apribat PUG cu 35% amprenta pe teren pt construit, a fost injurat de toti constructorii, a facut treceri de pietoni iluminate, marcaje ca sa nu se mai langa trecerile de pietoni..nu sunt ironic, chiar a facut treaba
2
0
ati vrut Facacau luati cu paine Facacau ... poate data care vine se trezesc cei care au votat Facacau
1
1
Ati parcat fie care sub copacu lui sa tina umbra la masina,,acum tipati dupa ce ati luato in fund.
5
1
Noroc ca au taiat aproape toti copacii pentru a face constructii, altfel era jale....
5
0
Era bine daca cei care au solicitat interventia politiei primeau si amenda pentru parcare in loc nepermis, unde era cazul, sa le dea fatala. Parchezi aiurea da mai ai si pretentii. Ce bine o sa fie cu autobuzul la serviciu, pardon, sclaviciu.
4
0
de doi ani avem aprobare pentru Ctin.Bratescu si nu s-a facut nimic;ce asteapta noul sef? daca i s-ar imputa lui pagubele produse de copacii doboriti sa vedeti ce viteza ar prinde.Asa, o lalaie, ba pomii sint in vegetatie,ba a venit vremea proasta si nu poate toaleta. Gioco di mano!
4
0
sa mi bag pla in '' poti vota doar un comentariu in 24 de ore'' de plm trebuie sa imi placa doar unu ? prostilor ! si mue tuturor care fac misto. oameni au dat o caruta de bani pe masinile alea pentru ca au nevoie sa se deplaseze. acum sunt distruse din neglijenta unor idioti care isi platesc pana si benzina din banii locuitorilor taxe etc.
3
1
sa zic Muie Fagadau !
11
3
..atunci nicio paguba.
6
4
Au spart cazanele, natura lucreaza !
7
7
Meritam pentru ca suntem rai....nu mai exista compasiune, solidaritate...nu ne mai ajutam reciproc...nu ne gandim decat cum sa facem rau...mie personal chiar imi pare rau ca nu a fost mai rau....poate o sa ajungeti la un moment dat sa intelegeti mesajul transmis de natura, de Dumnezeu...
4
11
si luna viitoare toate aceste masini vor fi pe olx cu mentiunea impecabile fara incindente
9
1
FAGADAU - cel mai bun Primar! Am zis. Votati Fagadau si PSD in 20-20 ! Numero uno !
7
4
Toti tipam dar nu ne implicam cu nimic. Doar dam vina pe niste institutii in care lucram tot noi. Si cei care lucreaza in ele tot asa dau vina ...
12
1
Sunt un prost,va rog sa ma votati din nou.va pup,fraierii mei.
11
5
contractul cu Pomacost e semnat de 3 luni dar s-a actionat doar pe Rascoalei. Restul orasului la ca...t, traiasca firmele primariei. Banii nostrii sunt folositi miseleste de marioneta din Beidaud
20
1
Dar parcarea..., parcarea era platita ca sa aiba prostul ala din Beidaud cu freza de tractorist si cu cretinul cu IQ 20 babu , bani pentru salarii...?!?
19
1
Constanta oras parasit si al nimanui
19
4
Prostilor. Va astept sa platiti parcarea
23
2
demult, dar Fagadau cu Babu sunt ocupati cu bordurile si stalpisorii.
30
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272