REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

George Scupra

George Scupra

Replica API 22 februarie 2017 | 00:00 1520

Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, e iar dispărut din peisaj! A scăpat de zăpezi, dar nu a trecut încă peste grija unei asfaltări cu bucluc şi a cercetărilor fără sfârşit. Că situaţia e tulbure, o spun chiar cei care s-au apucat de asfaltat, şi care ameninţă că nu mai au mult şi se duc să protesteze.... la Parchet!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un glar ajuns primar. Amprenta de carpa in cur nu-i va disparea insa niciodata.
2
1
Un mincinos de prima clasa domn primar. Daca ai ceva de vorbit cu el, nu-l gasesti la primarie. Cand a castigat primul mandat de primar ii era rusine sa scoata doua cuvinte. L-au adus Constantinescu si Mazare de mana, cum e adus un copil in prima zi la gradinita. Acum s-a smecherit, chiuleste de la ore. Aveti grija domn primar ca o sa va exmatriculeze cetatenii, fara drept de inscriere. Deja esti prea obraznic !
2
1
Idiotul Supremus, o noua specie de machedon parlit.
3
0
CE-A AFCUT IOANE DACA NU-I LASA BOCAI CELE 3 MILIOANE DE EURO ERA VAI MAMA LUI, SA VEDEM CE FACE IN CONTINUARE CA-I FALIT SI EL SI REGIA CONDUSA DE FUNDA.
3
1
Ce canalii de oameni! Lasati omul sa isi faca treaba, caci chiar se vede cat a facut in Ovidiu! Aceiasi comentatori! Stati acasa, mancati seminte si scrieti comentarii!
0
6
ASTA A DEVALIZAT ORASUL OVIDIU, NU IA NICIO HOTARARE FARA FUNDA SI KYS-delea MACAR SA AIBA BUNUL SIMT SA NU MAI VINA ZILNIC LA PRIMARIE IMBRACATA CU O HAINA DE VULPE ARGINTIE DE 30.000 DE EURO SI SA-I SFIDEZE PE CEI CARE PLATESC TAXELE. ACUM INCA 17 LEI PENTRU NEAMUL LIBU SA-SI FACA FIRMA DE PAZA PE BANII NOSTRI, SCOLILE SI GRADINITELE SUNT PAZITE POATE NEVASTA-SA NU E PAZITA BINE, PROSTII PLATESC MACHIDONII SE IMBOGATESC!
12
1
Singurul om mai prost ca oaia.
13
1
Scupra si Cumpanasu doi masoni de doi lei . Atletico Textila e minciuna !
5
6
Raspundeti ptr toate neregulile machedonilor...
15
1
Machidonii astia ratati au pus laba pe localitate si o mulg , o belesc si o sufoca ...
14
2
Cum se vede treaba , ai cam intrat in "lacume" cum zici tu . Ai ceva angajati fictiv pe la OVI - Dna Cami , Dl Ene Marius, acum se aude ca si Timofte ar fi pe acolo, Funda nu da cu lunile - nu mai merge ciordeala - ovi - conturi blocate, salarii restante , si multe altele . Apropo - asfaltarea la Hagi are ceva aprobari, sau ca de obicei? - avut grija depus si acolo sesizare - sa vedem cum o mai scalzi. Soferul o mai conduce pe Dna KYS? , e cam ciufulita cand coboara din masina -cred ca de la viteza sau cum spun gurile rele soferul?. Succcesuri - cum ar spune Funda
13
2
Se vede ca s-au blocat 'COMENTURILE' cum zic ai nostri, dar ne bucurama ca Guvernul a anulat niste taxe iar Pinokio a bagat 17 lei pentru o firma de paza la care director e varul EI..LIBU ZIS LALAU ! Scolille au sistem de paza mai ieftin dar NEAMURILI nu au de lucru. Funda o sa te bage in cacat mai primar analfabet...succes la Poarta Alba!
14
2
Dovada vie ca si un idiot, in conjunctura potrivita, poate accede. Bravo George!
15
5
Ne doare in banana de voi toti gusterilor care sunteti. Voi latrati iar noi ne facem treaba panaramelor .. ha ha ha
3
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272