REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Gheorghe Frigioi

Gheorghe Frigioi

Replica API 4 aprilie 2020 | 12:27 2556

"Ce mă fac, ce mă fac?", probabil se întreabă Gheorghe Frigioi, primarul din Crucea, care abia așteaptă să scape de mandat. S-a săturat,a obosit și nu-i mai trebuie administrație, după cum el a declarat în repetate rânduri.

Abia aștepta să spună "Adio" administrației publice, însă există posibilitatea să mai stea căteva luni. Sperăm să nu fie nevoie să-l lege de birou.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu vedeti ce capatana de batal are ?
2
0
...asa cum este seful...asa este si aeroportul...o caricatura...!!!
2
0
Asta nu e articol, e un kakat. Vino cu documentare, expune concret ce se intampla, eventual niste idei constructive. Sau sunteti platiti pe nr de accesari si nu va pasa? Pe zi ce trece raman cu senzatia ca ziarul asta nu are redactor-sef
0
1
Noi, ziaristii de rit nou, care scriem toate prostiile doar pentru numar de vizualizari si care nu mai iesim din casa de.frica, solicitam Guvernului sa ne sprijine financiar in aceasta perioada, pentru ca imaginatia noasyra este limitata si nu mai stim ce sa inventam. Mai mult, sa se.dea o Ordonanta militara sa fie declarate opere inestimabile de patrimoniu national toate scrierile noastre rezultate din preluari de stiri neverificate din surse anonime. La fel, sa se declare adevar absolut si de necontestat toate aberatiile pe care le publicam.
0
0
Dosare penale tb. demarate inca de la nomazii care intra in tara infectati si mincinosi, apoi cu ministri ca n-au luat masuri de carantinare de la inceput. Sant multi care tb. bagati la puscarie. Dar nu se va intampla acest lucru cu nomazii. Daca e vreunul de la PSD , presedinte de C.J., sef ceva, p-astia ii va baga la racoare pr. crima impotriva umanitatii.Deci nu cei care conduc tara.
0
0
Depasiti se situatie sunt o parte din ziaristii de la Replica. Bine ca il pupati in fund pe Teodosie si pe Stapanul inelelor, ca de ei nu aveti curaj sa va legati. Puneti botul la anonimele tuturor frustratilor si aveti orgasm doar daca vedeti comentarii de doi lei postate de toti istericii cate nu isi gasesc locul in aeroport. Nu vreti sa veniti cu noi la un avion ? Va dam si hartie igienica, sigur o sa aveti nevoie.
1
2
dosar penal pentru propagarea bolii !!!
0
0
Nu poti avea mari asteptari de la un pitic cu doua cefe si trei gusi, ce naiba.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108