REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.8° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
13.8° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Gigi Becali s-a săturat și cere arbitri străini: „Uite, domne, mi-a scos mingea din poartă!”

Gigi Becali s-a săturat și cere arbitri străini: „Uite, domne, mi-a scos mingea din poartă!”

Victor ROTARU 3 noiembrie 2023 | 00:00 846

Oțelul Galați și FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1, partida din cadrul etapei a doua a grupelor Cupei României. 

Gigi Becali s-a saturat si cere arbitri straini: „Uite, domne, mi-a scos mingea din poarta!”Gigi Becali

Roș-albaștrii au deschis scorul prin Alexandru Băluță, în timp ce gazdele au egalat în prelungirile meciului prin Ariel Lopez. La scorul de 1-0, FCSB a marcat din nou prin Dawa, însă golul a fost anulat de către arbitrul partidei. Tușierul a considerat că mingea a ieșit în afara terenului înainte să fie centrată de Ganea spre camerunez. Din reluări se pare că mingea nu ar fi ieșit cu toată circumferința în afara terenului, așa cum spune regulamentul că trebuie să se întâmple. 

La scurt timp după partidă, Gigi Becali a dezvăluit că va face o cerere pentru ca meciurile din play-off-ul SuperLigii să se dispute cu arbitri străini.   

”Dacă se întâmpla asta în play-off? Pierdeam milioane de euro! O să propunem în play-off, fiecare echipă să-și aleagă 5 meciuri pe care să le joace cu arbitri străini! Facem cerere! Am vorbit cu avocații. Facem cerere, nu ne dă, o atacăm în instanță și spunem uite, domne, mi-a scos mingea din poartă. Uite, Pantea, nu se vede mâna, mi-au luat două puncte. Petrolul, 11 metri, patru puncte. Păi, ce facem? Să spună judecătorul dacă e obligat să aducă arbitri străini. Și în Franța, și în Anglia, peste tot, sunt arbitri străini. Altceva nu ai ce să faci cu ei, ăștia sunt oameni care nu înțeleg”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro 

    

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e ca nu-i primeste nimeni spaga. Mwie hotilor !!!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515