REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Grapini: "Nu suntem sfinţi, dar avem procentul cel mai bun de oameni care n-au greşit faţă de cetăţean"

Grapini: "Nu suntem sfinţi, dar avem procentul cel mai bun de oameni care n-au greşit faţă de cetăţean"

Replica API 17 mai 2013 | 00:00 178

Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, respectiv vicepreşedintele PC, aflat la Constanţa pentru o întâlnire cu întreprinzătorii, dar şi cu hotelirii, a alocat din timpul său şi colegilor de partid. Astfel, aceasta a făcut o vizită, joi, filialei PC Constanţa.

Maria Grapini a fost primită de Organizaţia Judeţeană cu un buchet de flori, aceasta arătându-se încântată de gestul colegilor ei. După ce a primit complimentele tuturor, ministrul şi-a început discursul, precizând, printre altele, că are încredere în conducerea PC, mai ales pentru că a reuşit, spune ea, să se consolideze. "Filiala Constanţa a trecut prin multe frământări de-a lungul anilor şi trebuia să ajungem, până la urmă, la o formulă consolidată. Are un potenţial foarte mare, depinde cum îl foloseşte. Omul sfinţeşte locul. Contează modul în care o organizaţie transmite încrederea în oameni", a spus Maria Grapini, membrilor PC, filiala Constanţa. Aceasta le-a transmis că este timpul ca partidul să meargă mai departe, independent, să meargă pe doctrina proprie, pentru viitoarele alegeri. "Este momentul, după muncă de ani de zile, să acumulăm capital politic. În sensul creşterii ca un partid independent. Acţionăm în coaliţie, noi nu ne-am dizolvat. PC a avut un rol foarte mare în crearea USL-ului. Şi acum, ţine echilibrul, balanţa. Vrem identitatea noastră. Vor veni alegerile europarlamentare şi, mai mult ca sigur, vom candida fiecare din USL singuri, pentru că avem familii diferite. Susţinem un candidat comun la preşedinţie pentru că aşa este scris în actul de naştere a alianţei dar, sigur că ne pregătim pentru următoarele alegeri, să mergem fiecare pe doctrina noastră şi pe sigla noastră", a precizat Grapini, care s-a arătat mândră de faptul că are în jurul ei, la partid, oameni valoroşi. "PC este un partid mai mic, dar are oameni valoroşi. Nu spunem că suntem sfinţi, dar nu ne comparăm... Avem procentul cel mai bun de oameni care n-au greşit faţă de cetăţean", a continuat vicepreşedintele PC. În final, Grapini le-a transmis colegilor câteva sfaturi: "Să vă faceţi organizaţii în fiecare comună, orăşel, care să aibă activitate. Simpatizanţii sunt foarte importanţi. Să aveţi o bază de date cu oamenii cu care lucraţi, să apelaţi oricând la ei în momentul în care trebuie să promovaţi o idee, un program. Trebuie să contribuiţi la educarea electoratului. Calitatea electorală este rezultatul muncii noastre. Dacă ce se împotmoleşte ceva la Filiala Constanţa, la minister uşile sunt deschise. Vreau să fiu de ajutor partidului care m-a propus în funcţie", a conchis ministrul. La rândul său, senatorul Mircea Banias i-a făcut ministrului un scurt rezumat al activităţii Organizaţiei Judeţene, amintind de iniţiativa legislativă care doreşte să depolitizeze conducerea unităţilor de învăţământ sau iniţiativa prin care bunicii să fie sprijiniţi de stat cu o alocaţie, pentru a avea grijă de nepoţi. "Ne păstrăm identitatea, încercăm să ne afirmăm prin ceea ce facem noi, prin iniţiativle noastre. Am stabilit ca toţi parlamentarii PC să avem iniţiative legislative în fiecare săptămână", a spus preşedintele PC Constanţa, Mircea Banias.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108