REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Harvey Weinstein va fi judecat în Los Angeles, deşi a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Harvey Weinstein va fi judecat în Los Angeles, deşi a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Replica API 25 martie 2020 | 00:00 825

Harvey Weinstein

Harvey Weinstein a fost din nou subiect de ştire la sfârşitul săptămânii trecute după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, însă autorităţile din Los Angeles, care îl acuză de numeroase delicte sexuale, au confirmat luni că procedurile pentru trimiterea sa în judecată continuă, relatează EFE, citată de Agerpres.

Procuratura comitatului Los Angeles a cerut luni custodia temporară a lui Weinstein, care a fost condamnat de un tribunal din New York la 23 de ani de închisoare pentru viol şi agresiune sexuală a două femei şi se află în prezent în spatele gratiilor de maximă securitate din Wende (New York).

"Acest proces include multe alte acţiuni din partea altor agenţii", au declarat reprezentanţi ai Procuraturii comitatului Los Angeles publicaţiilor The Hollywood Reporter şi USA Today. "Nu putem determina când va fi pus Weinstein sub acuzare în Los Angeles, dar va fi judecat la venirea sa în acest comitat", a precizat Procuratura.

Procedurile de transfer a lui Weinstein pe teritoriul californian au început pe 11 martie după ce s-a pronunţat condamnarea la New York.

În Los Angeles, el va fi acuzat de agresiuni sexuale asupra a două femei. Dacă va fi găsit vinovat de aceste fapte, care se presupune că au avut loc în două seri consecutive în 2013 în comitatul Los Angeles, el este pasibil de o nouă condamnare de până la 28 de ani de închisoare.

Mass-media americane au relatat la sfâşitul săptămânii trecute că Weinstein a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, deşi purtători de cuvânt şi persoane apropiate fostului producător hollywoodian nu au confirmat oficial informaţia.

Sursele care susţin că Weinstein a fost confirmat pozitiv cu coronavirus susţin că acesta a fost izolat de restul deţinuţilor de la închisoarea din Wende.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce inseamna sa fii potent in ziua de azi !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108