REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Helmut Duckadam: Farul are 40% șanse de calificare cu Sheriff Tiraspol

Helmut Duckadam: Farul are 40% șanse de calificare cu Sheriff Tiraspol

Virgil STOIAN 6 iulie 2023 | 00:00 1888

Campionatul European de tineret s-a terminat iar naționala României nu a făcut mare lucru. Și jocul naționalei mari scârțâie însă încă sunt în cărți pentru calificarea la campionatul european, după egalul scos cu Polonia. Pe plan intern, echipele românești încep meciurile pentru calificările în cupele europene, o misiune aproape imposibilă, am putea spune. Reporterii Replica au vorbit cu eroul de la Sevilla, Helmut Duckadam, despre jocurile echipelor naționale dar și despre șansele pe care le au echipele românești în cupele europene.

Helmut Duckadam: Farul are 40% sanse  de calificare cu Sheriff TiraspolHelmut Duckadam

Fostul portar consideră că echipa națională are în continuare șanse de calificare la campionatul european iar în privința tineretului crede că nu se putea mai mult: „Echipa națională a avut rezultate bune chiar dacă jocul a lăsat de dorit. Am luat două puncte în două meciuri dificile, lucru mulțumitor. Avem șanse mari să ne calificăm, deoarece dacă nici acum nu ne calificăm atunci viitorul este destul de sumbru. Avem o grupă foarte bună, trebuie să câștigăm jocul de acasă cu Israelul și nu cred că o să avem probleme. Jocul nu a fost foarte bun dar asta e valoarea noastră la ora actuală. Acum jucăm cu jucătorii care sunt și important e să scoatem rezultate. Eu nu mă așteptam la rezultate foarte mari de la campionatul european de tineret. Se așteptau alții care spuneau că putem câștiga titlul european. S-a văzut diferența de valoare care este foarte mare. Am văzut o națională a Ucrainei foarte bună, cred că este peste Spania, mi-a plăcut foarte mult.

Helmut Duckadam: Farul are 40% sanse  de calificare cu Sheriff TiraspolFarul Constanța

Va fi important rezultatul de la Ovidiu

Helmut Duckadam crede că toate echipele românești au șanse de calificare însă va fi destul de greu ca acestea să acceadă într-o grupă principală: „Eu cred că Farul are 40% șanse de calificare, deoarece vedem că Sheriff Tiraspol în anii trecuți a ajuns în fazele superioare ale cupelor europene. Va fi un meci foarte greu mai ales că al doilea joc este la Tiraspol, deci va fi important rezultatul de la Ovidiu. În privința celorlalte echipe, FCSB și Sepsi cred că au 50% șanse de calificare. Oricine prinde o zi mai bună poate să se calificare, cred că sunt de valori egale cu cele două echipe din Bulgaria. CFR cred că are cel mai greu adversar, nu cred că are mai mult de 30% șanse, campionatul Turciei este unul foarte puternic, mai ales că CFR-ul se reinventează, are alt antrenor alți jucători. Cred că anul acesta am putea avea o echipă în grupele unei cupe europene, dar este destul de greu pentru că nu prea aveam coeficient foarte bun însă sunt șanse.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Messi sau alt circar de nivelul sau este doar o "spalatura de bani " cum sa plimbe si "sefii lu' messi" si a lu ' "Biden " banii ? prin transferuri ...se umfla pretul ...acolo sunt bani din trafic de copii,droguri.
0
0
Pardon. Viitorul. FCV. De ce trageti de numele Farul si nu ati numit echipa Real Ovidiu? Sau Galatasaray Ovidiu? Nu suna mai bine? Ce interes e?
0
0
A făcut Farul multe blaturi, dar cu Tiraspol o să măture pe jos.
0
0
tata a fost gropar si eu am imbratisat traditia familiei dar la un alt nivel am ingropat futbolul!! adevarul e ca orice echipa din Rromania o ia peste bot imediat cum il scoate in Europa! normal cand intreg lotul valoreaza cat bocancii lui Messi
1
0
Ce rezultate a avut faru??? Un kkt de echipa care au jucat la o cupa și atâta.mare cupa intertoto.o laba de echipa
0
3
numai succese prin Europa avea. Era o echipa de duzina care in anii buni sa batea la jumatea clasamentului, dar in general salvarea de la retrogradare era obiectivul. Asta pana a venit Sapaliga si ne-a retrogradat. De-acolo a inceput sfarsitul.
2
1
Pana acum Europa a fost un spatiu interzis pentru academia lui Hagi,nici acum cand Viitorul se numeste Farul nu cred ca v-a fi altfel dar poate,cine stie.
2
2
Sa vedeti acum rezultate de c.acat ! Va iesi la iveala blatul facut intre cei doi m*******i JIJI si GICA , si impostorul de popescu ,in cistigarea campionatului Rusine , veti fi ciuca batailor !!!
7
5
Farul scârțâie din toate încheieturile caută mingea și nu o găsește Cu jucători degeaba Degeaba a luat campionatul Hai Farul
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272