REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ilie Năstase și Ioana mai fac încă o nuntă

Ilie Năstase și Ioana mai fac încă o nuntă

Replica API 20 iunie 2020 | 00:00 1473

Ilie Năstase și Ioana au luat o decizie neașteptată, după ce s-au căsătorit religios în urmă cu aproape două săptămâni. Aceștia vor să își îndeplinească un vis, drept urmare, plănuiesc a doua nuntă. Ceremonia va avea loc într-un loc special, iar alături le vor fi oamenii dragi.

„Cum dau drumul la zboruri, în Turcia cu noi. Vrem să mai facem o ceremonie acolo, pe un vapor, aşa cum am visat, pentru că eu mi-am luat încă o rochie de mireasă. Dar va fi tot ceva intim, între prieteni”, a spus ea în exclusivitate pentru Ok Magazine!

Au fost la un pas de divorț, dar au ajuns la altar „Mă simt foarte bine acum pentru că a ieșit totul așa cum mi-am dorit eu. Petrecerea a avut loc în Mamaia, la un restaurant, restrâns, alături doar de câțiva prieteni”, a spus Ioana, pentru Antena Stars, la scurt timp după ce s-a căsătorit religios.

„La noi e totul la modul frumos. Și divorțul dacă avea loc era tot ceva frumos, pentru că la mijloc e Ilie Năstase și nimeni nu are voie să arunce cu pietre în el. Dacă am ajuns acolo, înseamnă că lucrurile nu mai erau așa cum voiam eu, potrivit libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
maimdu.te ba naste in bida matii cu toate coorvele cu care te casatoresti,ti si tariceanu.nu potimplati una,ca toata lumea,trebuie sa te casatoresti cu ea.?mai ai putin si crapi,o sa faci nunta mortii tale!
3
0
in viata lui.pensionar special cu pofta de futut
2
0
La varsta lui, cu siguranta are 2-3 riduri. Macar dintre cele de expresie, daca nu dintre cele de batranete. Merge spre 80 de ani, nu-i asa? Este fotografie lucrata?
3
0
Opanarama ce tot faceti atat reclama cu el,un profitor si o Javra.
6
1
un sportiv destul de talentat , dar carev imbatraneste din ce in ce mai urat... pana la urma , cred ca trebuie sa manifesti mila de asemenea individ care uita sa se mai uite prin buletin... cat despre muierea de langa el , in afara ca este de o prostie nemaintalnita , nu o duce nici mintea...
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272