REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Imagini cu "Gogoașe" după ce s-a operat de cancer. Cum se simte actorul din "Trăsniții"

Imagini cu "Gogoașe" după ce s-a operat de cancer. Cum se simte actorul din "Trăsniții"

Replica API 29 octombrie 2020 | 00:00 1458

Vești bune din tabăra "Trăsniților". Constantin Zamfirescu, căruia i se mai spune "Gogoașe" sau "Zamzu", zâmbește de pe patul de spital, după operația complicată suferită luni, 26 octombrie, chiar în ziua de Sfântul Dumitru.

Constantin Zamfirescu

Diagnosticat cu cancer, după ce o viață întreagă s-a luptat cu drame, actorul de comedie Constantin Zamfirescu a trecut cu bine peste ultima încercare.

Pe 23 octombrie, el, dar și colegii lui, au anunțat pe Facebook că actorul duce o luptă crâncenă cu boala. Cel cunoscut drept Gogoaşe din serialul de Cartea Recordurilor Trăsniţii, de la Prima TV, a fost diagnosticat cu cancer și s-a făcut apel pentru a se găsi donatori de sânge. „Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aş fi vrut să fac asta! Nu v-aş fi scris nimic despre situaţia prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operaţie este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carenţă în rezervele de sânge”, a precizat actorul pe pagina de socializare, scrie click.ro.

foto: Facebook

Marți, a doua zi după operație, pe pagina de Facebook a trupei de umor Sabotorii, în care activează și Gogoașe, a apărut această fotografie în care Constantin Zamfirescu zâmbește, încrezător, după operația complicată. "Zamzu e bine! Mulțumim tuturor pentru implicare și pentru gândurile bune!", au anunțat colegii lui, Lavinia Stoica și Cătălin Marin.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108