REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

IMAGINI DE COȘMAR de la ecarisajul din Năvodari. Veterinarul mutilează câini

IMAGINI DE COȘMAR de la ecarisajul din Năvodari. Veterinarul mutilează câini

Replica API 13 martie 2017 | 09:01 362

Incredibil! Cățelușul care a fost surprins zilele trecute pe străzile din Năvodari că a fost ridicat de către hingheri într-o baltă de sânge, a fost adoptat sâmbătă, 11 martie. Problema este că a fost ridicat plin de sânge. Animalul a fost castrat de către medic, dar în loc să aibă o incize mică, care abia să se observe, acesta are o tăietură mare și, aparent, neîngrijită.

Dacă reprezentanții ecarisajului au precizat la momentul respectiv că animalul a fost spălat, curățat și bandajat, lucrurile nu stau chiar așa. "După ce a discutat o femeie cu cei de la ecarisaj și erau de acord să ne dea câinele cu condiția să mergem noi la un medic veterinar să îl castrăm, vaccinăm pe banii noștri, la scurt timp nu a mai fost de acord deoarece s-a făcut scandal cu filmulețul respectiv. Au zis să așteptăm să vină medicul veterinar. Acesta nu vine în fiecare zi, lipsește perioade lungi, dacă nu chiar 2 săptămâni. Nu se poate așa ceva", a punctat un iubitor de animale care interactionează de o perioadă bună cu ecarisajul din Năvodari. Mai mult, aceeași sursă a precizat că acel câine nu părea să fi fost bandajat la rana de la picior și nu este prima oară când un câine iese de acolo într-o stare mai gravă decât a intrat. Persoana respectivă motivează și faptul că ar trebui adus un alt medic veterinar care să se ocupe constant de starea animalelor din centru. Asta pentru că au existat zeci de cazuri de animale chinuite, nesterilizate, iar în urmă cu aproape un an, în biobază existau câini care se aflau și de mai bine de 4 luni de zile, neeutanasiați pentru că medicul nu se ocupa cu eutanasierea acestora, iar condiția lor fizică era execrabilă.

Animalul a fost chinuit de către medicul veterinar, acesta nefiind castrat corespunzător. Persoana care l-a adoptat l-a dus de urgență la un alt medic veterinar, care sâmbătă, în jurul orei 17, a băgat câinele în operație pentru a-l castra și pentru a-i pansa și curăța rănile.

Claudia CORBU

Citește și:

http://www.replicaonline.ro/nereguli-grave-un-caine-plin-de-sange-pus-la-pamant-de-firma-de-ecarisaj-din-navodari-video-310481/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
medicul veterinar ar trebui condamnat pentru rele tratamente bietelor necuvantatoare sau ar trebui si el castrat asa cum face el cu animalele
2
0
Toti cei care doresc raul acestor animale nevinovate, vor primi la randul lor ceea ce ofera...
3
0
tare sunt curios ce face nou "proprietar" cu cateleul...e mai mult decat logic faptul ca maidanezul este pe strada deja...mai adoptam un "suflet nevinovat"? hai sictir
2
1
asta care se crede mazare ar trebui sa ii dam coaiele jos cu clestele sa vada si el cam cum e treaba. plus ca nu se mai inmulteste. n-ar fi chiar rau sa dea ochii cu un maidanez copilul lui si sa il muste de coaie. rezolvam mai multe treburi deodata.
3
2
Felicit redactia ca face cunoscut opiniei publice ororile din acest iad. Felicit noul proprietar cu suflet mare care a inteles suferinta cainelui. Masurile disciplinare si penale se impun mai mult ca oricand in acest loc.
5
3
Daca ai copii esti foarte periculos. iti duci gena de criminal mai departe. Trebuie sa fii sterilizat
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108