REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

În PSD se cere demisia ministrului de Finanţe: Sper să fie ultima vizită a domniei sale în Parlament ca și ministru

În PSD se cere demisia ministrului de Finanţe: Sper să fie ultima vizită a domniei sale în Parlament ca și ministru

Replica API 24 octombrie 2017 | 00:59 383

"Taxa de solidaritate" îi poate aduce demiterea ministrului de Finanţe, Ionuţ Mişa. Fostul ministru de Finanţe din Guvernul Ponta, Eugen Teodorovici, în prezent preşedinte al Comisiei de Buget din Senat, cere demiterea lui Mişa.

„Și eu o să-l critic pe domnul ministru actual de Finanțe. Cred că astăzi este, și sper să fie, ultima vizită a domniei sale în Parlament ca și ministru de Finanțe, pentru că mi se pare normal și corect ca partidul - și mai ales prim-ministrul - să aibă pe masă propunerea de revocare a domniei sale din funcție, pentru că, din păcate, ca ministru de Finanțe să faci astfel de declarații pe care, mai târziu, prim-ministrul le contrazice cred că nu este cazul”, a declarat senatorul PSD Eugen Teodorovici, pentru Digi 24.

Întrebat dacă părerea sa este împărtășită și de alți membri ai PSD, fostul ministru din Guvernul Ponta a răspuns: „Probabil că sunt mulți colegi care o simt, o cred și au convingerea că așa trebuie să fie (...) Știți foarte bine, dacă vă uitați în istorie așa puțin, nu foarte departe, cam tot ceea ce am spus s-a și întâmplat, de la măsurile de la începutul anului, cu acelea faimoase taxe de solidaritate, de impozitare a cifrei de afaceri și multe, multe, multe altele. Dacă îmi dați exemplu de exact una singură care a fost făcută invers decât am spus eu, atunci eu mă retrag din fața camerei”, scrie stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti un bou! Singur""" te autosinucizi ai uitat de unde ai plecat si tot Vax ai facut!
2
1
Eugen Todorovici sa isi dea el demisia daca nu ii convine si sai intre bine in cap ca astia nu sunt de capul lor ei spun ce le spune sefu si daca tot osa plece Todorovici sa il ia si pe balaria de Danlet cu iel ca si ala a avut grija de parinti si acuma vrea sa aibe de pacienti
2
0
L-au platit bine machedonii pe Dragnea, ca sa-l numeasca "ministru finantelor" pe acest personaj..... !? Ministrii dictatorului Dragnea, da, platiti din banii nostri sa faca si sa spuna: CE ?! Chiar ne-am saturat de circul lor, ce au promis si ce fac !?....!?
3
1
Ce moaca de retard...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108