REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Încă 30 de zile de arest la domicilu pentru bătăușul din Mangalia!

Încă 30 de zile de arest la domicilu pentru bătăușul din Mangalia!

Replica API 28 februarie 2020 | 00:00 409

Judecătorii din cadrul Tribunalului Constanța au admis propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal și au admis prelungirea măsurii arestului la domiciliu, pe durată de 30 de zile, începând de la data de 3.03.2020 şi până la 1.04.2020, inclusiv. Cercetările continuă.

Reamintim că doi adolescenţi s-au luat la bătaie în fața unei case de pariuri din Mangalia. Cei doi s-au certat în cursul nopţii, pe facebook, continuând disputa a doua zi, sâmbătă, 1 februarie. Unul dintre ei a început să-i care victimei, în vârstă de aproximativ 14 ani, pumni până a lăsat-o inconştientă. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie şi un echipaj de la punctul de prim-ajutor al pompierilor SMURD Mangalia. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, medicii efectuând manevrele de resuscitare. Minorul a fost, în cele din urmă, resuscitat, fiind transportat la spitalul din localitate în stare gravă, inconştient. ”În jurul orei 13.35, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu ar fi avut loc o altercație în urma căreia o persoană este inconștientă. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea persoanelor implicate, fiind vorba despre 2 minori de 13, respectiv 15 ani. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict pe o rețea de socializare, din ziua precedentă. Astăzi, cele două persoane s-au întâlnit întâmplător, iar minorul de 15 ani l-a lovit pe cel de 13 ani cu pumnul, în zona feței. În urma incidentului, victima a fost transportată la spital în stare comatoasă. Polițiștii constănțeni continuă cercetările, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice”, potrivit anchetatorilor. Menționăm că ancheta a fost preluată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, care au dispus schimbarea încadrării juridice a faptelor, din infracţiunile de vătămare corporală şi tulburarea ordinea şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în infracţiunile de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. La mijlocul lunii februarie, procurorii au cerut înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu arestul preventiv, cerere ce a fost admisă de instanța de fond, însă, la apel, judecătorii au decis ca acesta să rămână la domiciliu, iar acum s-a cerut prelungirea măsurii.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuia pedeapsa cu inchisoare pentru acest huligan...sa aibe timp sa se gandeasca la ce a facut..
13
0
cum parintii au avut bani sa plateasca viitorul criminal..la fel ar trebui sa isi vanda tot.. sa stea cort..precum natia.. sa plateasca spitalizarea
12
0
se pregateste sa bareze sperma . o sal stropeasca toti caratistii la parnaie. Cu gura plina nu mai poate striga chiai"
8
0
Se vede clar din filmare, ca victima nu a apucat sa faca nici o miscare, in urma atacul violent al agresorului. De unde scoateti voi, "ca doi adolescenti s-au luat la bataie?"
11
0
ce corp bun de pus la munca are, 12 ore in mina sau la canal si fuge numai cand aude de bataie!
10
1
de ce la domiciliu ? nu este pericol pentru societate ??
11
0
de ce ju la pirnaie? daca era o beizadea de judecatorul melcilor cu capul strivit,tot arest la domiciliu iindadea? cumparati. se ceva jocuri ,sa nu se plictiseasca.Deja se plictiseste ca n.a mai crapat capul unuia cu 5ani mai mic,mare viteaz taran!
6
3
Va bat de va sparg cand ies. Toti puii de gaina din Limanu se dau rotunzi in Mangalia.
6
10

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920