REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Încă o vedetă și-a cumpărat apartament în Mamaia, lângă cluburile de fițe!

Încă o vedetă și-a cumpărat apartament în Mamaia, lângă cluburile de fițe!

Replica API 19 iunie 2022 | 22:46 5222

Tot mai multe vedete aleg să-și achiziționeze locuințe pe litoral. Pentru vacanță sau chiar pentru a le închiria pe timp de vară. Iată, acesta este și cazul lui Romeo Visca (35 de ani), actorul care joacă personajul „Vali” din serialul „Adela", de la Antena 1. Se pare că actorul este noul proprietar al unui apartament, situat chiar în zona cluburilor de fițe, pe care ar fi dat circa 140.000 de euro.

Romeo Visca

Actorul ar fi achiziționat apartamentul cu 140.000 de euro, însă, momentan, nu va locui în el, ci îl va închiria pe perioada verii. În prezent, a ales să îl renoveze, urmând să caute chiriași.

"Momentan, sunt în România. Am venit să termin de filmat pentru serialul „Adela”, sezonul 4, de la Antena 1. În afara filmărilor, sunt la mare, în perioada asta, pentru că mi-am cumpărat un apartament, în zona 0, din Mamaia.

Acolo, mă ocup de renovări, să facem poze frumoase și să îl dăm la închiriat, pentru vara asta. Urmează să-mi mai iau încă unul. Dar, am început cu ăsta, să văd cum funcționează, să văd dacă îmi place.

Nu fac concurență nimănui, mă bucur că este foarte aproape de cluburile de fițe din stațiune, unde vara este plin.

Cam așa. Termin de filmat la „Adela”, după aia plec în Málaga, după care plec în Mardea, în iulie, iar la finalul lui iulie plec în Carolina de Nord. Acolo, am o piesă de teatru. Apoi, în august, mă reîntorc în România, că urmează și aici un alt proiect, despre care nu pot să vă spun foarte multe acum", a spus Romeo Visca pentru click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va dau la muianos replica si vedetei de cacat
1
0
sa i fac poze frumoase cica.pai traiasca fotoshopu ca scoti din poza betoanele si nu se vede marlania ta si celor ce stau in mamaia aia
1
0
si retardatul asta e vedeta doar ca a jucat intr-o telenovela ? Nu mai faceti totiretardatii celebri .
1
0
Replica plii, numai vedete visati.Mai bine va schimbati numele...Ziarul Foamea Cta
0
0
inteligent gagiul,cind ai bani nemuncitisparge.i pe case de doi lei.apt ala inconjurat demalte 1000,in cimemt si beton este perfect.Berbecule,cind te duc la bulgari si greci a sa vezi deosebirea dintremzabrauti mamaia si ce inseamna o statiune.mai cumpara vreo trei,se dubleaza pretul si tu ramii cu ala moca.
1
0
Pe la televizor zice ca a ars o masina in Mamaia Nord, azi noapte. Grasutele R stiu ceva ?
1
0
Ce este asa important ca o vedeta si-a cumparat un apartament in mamaia? Sunt si oameni simpli care si-au cumparat, pe ei de ce nu-i pomeniti?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272