REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Încă un român a murit pe front în Ucraina. Acesta a fost ucis în Harkov

Încă un român a murit pe front în Ucraina. Acesta a fost ucis în Harkov

A.F. 23 martie 2024 | 19:35 1444

Ovidiu Anton Stoica, unul dintre românii care s-au alăturat Legiunii Internaționale de Apărare Teritorială a Ucrainei, compusă din voluntari străini, a murit pe front. Acesta efectua misiuni de extracție a răniților din regiunea Harkov.

inca un roman a murit pe front in Ucraina. Acesta a fost ucis in HarkovOvidiu Anton Stoica, sursa foto: Facebook

Petre Gabor, președintele Asociației Voluntari Fără Frontiere din Mureș, a anunțat moartea celui de-al doilea român ucis pe front, în Ucraina, printr-o postare pe o rețea socială.

„Ne luăm rămas bun de la Stoica Ovidiu Anton care lupta în Ucraina (Fight for Ukraina Internațional Legion) efectua misiuni de extracție a răniților din regiunea Harkov de pe linia frontului, din păcate misiunea lui pe acest pământ s-a încheiat în cursul unei misiuni de evacuare a răniților de noaptea trecută, la începutul războiului a făcut voluntariat în vama Isaccea pentru câteva luni când a văzut în ce stare ajung unele persoane din zonele de conflict a hotărât că poate face mai mult decât atât și a luat hotărârea să se înroleze în legiunea străină din Ucraina, mulțumită sacrificiului suprem pe care l-a făcut, mulți răniți au primit o a doua șansă, să-i fie drumul lin și să ne ierte Dumnezeu pe toți”, a scris președintele Asociației Voluntari Fără Frontiere din Mureș pe Facebook.

Comandantul Grupului de Luptă Getica spunea săptămâna trecută că sunt 50 de români înrolați în Forțele Armate ale Ucrainei.

Primul român care și-a pierdut viața pe frontul din Ucraina este arădeanul Rudolf Wittmann, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru Popescu Ioanda ma bosorgule, stiu ce este ala un compatriot si un erou. Sa iti iau rasa in paula si tie si tuturor pro rusilor, bosorogule!
3
4
Faina logica ai Costachele. Așadar, pentru ca vezi multe mașini cu numere de UA pe la noi (dintre care doar unele sunt scumpe), tu ai tras concluzia ca toată nația lor e penală. Se vede treaba ca halește su răspândești propagandă pro rusă fără sa gândești cu capul tău, presupunând ca ești în stare sa faci asta. Dar pentru ca vezi multe mașini scumpe înmatriculate în RO, înseamnă că toți romanii sunt penali, băiete? Atunci, in logica ta imbatabila, si tu, Costachele, ești un penal!
5
4
Ptr Vlad - prietene....citi ani ai?stii ce e aia patriot?ma bucur ca n-a dat coltu',da' ala e mercenar ,nu patriot,invata care e diferenta,nu te mai baga jn vorba cu oamenii mari!mai vorbesti si urit...marturbat,troli prorusi...
7
5
Cati trolli pro rusi de la AUR/SOS se masturbeaza la stirea ca un co-patriot a murit....din pacate v-ati masturbat degeaba, Eroul Nostru traieste! A fost doar un fake news promovat de boschetarii pro rusi!
11
9
Constanta e plina cu lexus de Ukraina. Chiar nu intelegeti despre ce natie penala vorbim?
16
20
Asta nu e roman. E international motorizat electrocutat
8
7
Foarte bine, ma bucur!
6
10
Ce dracu il cainati atata! E viu si nevatamat! Cel putin asa publica unele ziare, la ora asta! Asa ca, spor la treaba...
9
2
Ce dracu cauta acolo! A gasit ce cauta!
14
10
a plecat pt bani, nu este erou.
22
10
Unii sunt medici, altii soferi, altii IT isti si altii mercenari. Exact ca in tenis.
15
4
ce-a cautat a gasit
22
61

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272