REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Încep jocurile! Filipescu, vicele lui Mitroi la Consiliul Județean Constanța?

Încep jocurile! Filipescu, vicele lui Mitroi la Consiliul Județean Constanța?

Victor ROTARU 10 aprilie 2024 | 00:00 2909

Ne apropiem cu pași repezi de alegerile locale care vor avea loc pe 9 iunie, iar partidele politice au început să-și facă echipele cu care vor să câștige primăriile și consiliile județene din țară. Astfel, la Constanța, PNL a scos asul din mânecă, mergând pe mâna Florin Mitroi pentru președinția Consiliului Județean, fiind considerat de către mulți drept cel mai puternic candidat. Aflat în studioul Replica, miercuri, 9 aprilie, Florin Mitroi a transmis faptul că dacă ajunge la șefia Consiliului Județean, îl va pune vicepreședinte pe Răzvan Filipescu.

incep jocurile! Filipescu, vicele lui Mitroi la Consiliul Judetean Constanta?Răzvan Filipescu (stânga), Florin Mitroi (dreapta)

Ne mai despart două luni de alegerile locale iar partidele politice au început să-și facă toate calcule, odată ce au aruncat în joc candidații, focusându-se acum și pe echipele pe care aceștia le vor avea în spate. PNL Constanța îl are ca și candidat pentru președinția Consiliului Județean pe Florin Mitroi, actualul primar al comunei Valu lui Traian. Aflat în studioul Replica, miercuri, 9 aprilie, Florin Mitroi a dezvăluit faptul că pentru funcția de vicepreședinte, dacă va ajunge la șefia CJ, îl va alege pe Răzvan Filipescu.

Contactat de reporterii de la Replica, Răzvan Filipescu a transmis că îl cunoaște pe Florin Mitroi de mult timp și că fac o echipă foarte bună în momentul de față: „Pentru mine este o onoare și mă bucură încrederea pe care mi-o acordă, dar în același timp mă responsabilizează. Este important ca în această perioadă să muncim, să ajungem la câți mai mulți locuitori ai județului Constanța pentru a le explica lucrurile bune pe care noi vrem să le facem. Îl cunosc pe Florin Mitroi de foarte mult timp, este un om căruia îi place să stea între oameni, este un om orientat către fapte, este un om care a performat în administrația locală, ca dovadă, pe durata mandatului lui, tot ce și-a propus a realizat.

incep jocurile! Filipescu, vicele lui Mitroi la Consiliul Judetean Constanta?

De la infrastructură rutieră, până la rețele de apă, canalizare, școli, creșe, urmează un liceu și până la infrastructura de sănătate. Este un om care poate atrage fonduri importante pentru județul Constanța așa cum este nevoie, este un om care are capacitatea de a ajuta pe toată lumea, indiferent de culoarea politică, ceea ce este foarte important și noi suntem alături de el, o echipă de oameni cu o putere de muncă extraordinară, care știm problemele cu care se confruntă oamenii din județ și știm și nevoile și așteptările pe care le au. De la producători locali și crescători de animale, până la problemele legate de educație, sănătate, atragere de investitori străini. Suntem oameni care am dovedit în domeniile noastre de activitate, am dovedit la nivel profesional, fie în privat, fie în administrație locală, și acum formăm toți o echipă pentru județul Constanța, pentru a pune și Constanța pe un binemeritat loc al dezvoltării, așa cum îi trebuie unuia dintre cele mai importante județe ale României care trebuie să conteze în dezvoltarea economică, socială.

incep jocurile! Filipescu, vicele lui Mitroi la Consiliul Judetean Constanta?Florin Mitroi și Răzvan Filipescu

Pe ce proiecte mizează Florin Mitroi alături de echipa sa

Legat de proiectele pe care le vor implementa dacă vor ajunge la CJ, Răzvan Filipescu a declarat faptul că PNL se va axa foarte mult pe proiectele legate de sănătate, educație, turism dar și agricultură: „Noi ne dorim să atragem proiecte pentru Constanța în toate domeniile de activitate. Este foarte important să dezvoltăm sistemul de sănătate la nivelul județului Constanța, să acordăm o atenție specială sistemului de învățământ. Suntem oameni de echipă care avem experiență în turism și conștientizăm cât de important și ce rol joacă turismul în activitatea județului Constanța și este un domeniu în care ne dorim să aducem proiecte. Unele le-am dezbătut deja în comisiile pe care le-am avut și la nivelul Consiliului Județean și în discuțiile cu Organizația de Management a Destinației la nivelul județului Constanța. Bineînțeles că gândim foarte mult din problemele și așteptările pe care le au fermierii constănțeni, pentru că și eu și Florin Mitroi avem afaceri în domeniul agriculturii și vrem să devenim un sprijin real pentru aceștia. O miză importantă o reprezintă dezvoltarea și reabilitarea sistemului de irigații și cred că prin lucrurile prin care noi le-am dovedit, și prin ceea ce urmează să facem vom veni cu vești bune pentru fermieri. Suntem oameni orientați către fapte, este foarte important să câștigăm aceste alegeri și după aceea vom veni și ne vom apuca de muncă.

incep jocurile! Filipescu, vicele lui Mitroi la Consiliul Judetean Constanta?Răzvan Filipescu

Filipescu: Promisiuni fac mulți

Legat de contracandidați, Răzvan Filipescu a transmis faptul că mulți fac promisiuni, însă diferența o fac realizările: „Eu am trecut în Partidul Național Liberal, candidez bineînțeles pe lista de consilieri județeni ai Partidului Național Liberal și fac echipă cu Florin Mitroi pentru județul Constanța, pentru Consiliul Județean Constanța. Promisiuni fac mulți, dar diferența între cei care fac propagandă și liderii adevărați o fac realizările și faptele care urmează și pe care noi avem puterea să le facem, avem puterea exemplului, pentru că fiecare dintre cei din echipa lui Florin Mitroi am realizat lucruri concrete.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum se aduna si se aleg gastile cand e vorba de ciolan,dar ciolanul e ros, trebue gasit unul pentru patru ani sa tabare pe el sa l devoreze in doi trei ani !
3
0
Mai Razvane,un adevar spus pe jumatate este o minciuna,ma refer la fraza:"noi fiecare din echipa lui Florin Mitroi am realizat lucruri concrete"crect este ca la finalul frazei dupa concrete sa spui pentru noi,deci voi atzi realizat lucruri concrete pentru voi asta este adevarul;ma nu shtiu ce atzi patzit cu totzi candidatzi ashtia de va laudatzi singuri,asha au procedat si Piedone si H.Constantinescu de exemplu,sau altzi de proshti ce sunt i-a luat gura pe dinainte si au spus adevarul involuntar cum a facuto Murad de la AUR care a spus ca el se sacrifica pentru partid,cetatzeni care merg la vot nu inseamna nimic pentru haurishti,caci pentru ei partidul este tot,eu sper ca la alegerile locale votantzi nu vor greshi pentru ca omul cunoashte candidatul tocmai dupa caracterul si realizarile lui dar nu alea personale,de familie,sau de Clan.
2
0
Filipescu ...a ,da..cel cu palarie din mijloc...e bun baiatu...sa pasca turma din consiliu probabil.Iar nea Florin..ce naiba bre,cjc ul e pentru liliputani/mata doar de la prim...in sus, ce naiba... Cu exceptia primarului de la Ciugoud si inca vreo 3-4, restul... sunt hentz. In timp ce in tara localitatile schimba asfaltul cu pavele,piatra cubica,borduri si pavele antitrauma sic...la Valu,Basarabi( nu si la Poarta Alba..opa deci se poate) si cam in toata tara se da cu asfalt peste tot pentru ca nu-i asa ,asfaltul are diferite grosimi,deci,,se fura'' mai usor.Mergeti la CIUGUD jmekerilor si luati lectii...acolo alegerile sunt pierderi de timp si bani...primarul si vicele sunt TOP... O COMUNA CARE ARE ZECI DE INVESTITORI INDEOSEBI STRAINI...DESPRE CE VORBIM LA TARM DE MARE ??
5
0
Filipescu,Vice, mare greșeală, , ai pierdut votul meu Florine. Filipescu încearcă pe toate părțile sa ajungă in funcții! După ce la alegerile trecute îl denigra pe Stroe(cel căruia ii pupa mâinile, cel care l a hrănit) Acest Filipescu e lingușitor și zgârie!!!
6
0
Eu îl votez pe ciobanu ăla cu mustață din poza !
10
0
NU este pentru CJC, sa invete respectul pentru oameni de rand, nu pentru slatca Lui de Dinu paturica. Invata sa te comporti
3
0
Nu vad decat cultul personalitatii la acest “Florin” care vorbeste despre el la persoana a 3 a. Inteleg sa faca asta oameni cu adevarat geniali si nu un primar sustinut politic de gastile de interese numite partide politice.
9
0
Lastarei de securei ,se planteaza,peste tot in orice anotimp,Ptyu datana
6
0
De remarcat cum Florin Mitroi vorbeste despre propria persoana la persoana a treia. Psihologii denumesc aceasta pozitionare "transcendenta de sine". Aceasta transcendenta arata ca autorul crede ca se află deasupra creațiilor sale. So, Florin e autosuficient pare-se.
9
2
Mie îmi place când vorbește despre propria persoană ca și cum ar fi vorba despre altcineva. "Florin crede în oameni, nu în partide!" Parcă ar fi Doby din Harry Potter! Dacă trebuie să aleg din oferta actuală eu aleg Lupu! Liber la înjurat acum. Dar justificat! Pe fapte reale nu supoziții.
10
0
Jumăt**e din Valu este a lui Mitroi. Cealaltă jumăt**e urmează...
6
1
Florin Mitroi pentru CJC,jos cu Lupu care nu a făcut nimic,a dormit în pantofi împreună cu aghiotanții lui îngâmfați
4
9
Votam Florin Mitroi
3
9
Mitroi este un H.ot ! atentie mare
13
1
Numai cei calificati si cu experienta sunt nominati de partide la candidaturi. Daca are experienta la foorat si nu l-a prins este bun de politician. Mitroi la Valu a facut specula imobiliara si a capatat protectie de la urmarire penala. Este un experimentat si a castigat nominarea ca sa duca la nivel judetean fooraciunea. Au nevoie masonii securisti de om la inaintare. La urma va intra la puscarie cum va merge si Teodorescu de la Tulcea. Au furat acolo 1 miliard euro la Delta Dunarii masoni securisti.
11
0
Ce a facut Mitroi la Valu n au facut in 30 de ani primarii din Cta, sa lucrezi cu fonduri europene nu e pt oricine ca nu merge țapțarapul. Votati l pe stroe manca mi ati peleul de i dioti, uitati va cum arata Cta!
7
14
cu o asa echipa, cta va cistiga primul loc la milogeala, subventii. agricultorii n-or sa mai cultive, numai mitinguri ptr milogeala.
9
0
Auzi la Mițoi cică lucrează pentru oameni :)). Pt familie poate, conac, popas, terenurile din zona valu, livada toate furate pentru fi-su. Uitati-va la declarația de avere o sa vedeți adevărată fata a lui Mitroi. Aduceti-l la consiuliu județean ca o sa aveți un al doilea Mazăre. O sa fure și pietrele din Constanța și o va căpușe exact cum a capusat Valu.
24
1
Bine ca ne ai spus pe cine vrei sa pui vice! Tocmai ne am schimbat opțiunea ! Mulțumim ca uite ce greșeală era sa facem ! Pe Filipescu sa mai trântească un bloc fără retrageri pe toată suprafața terenului îl doream vice! Pa și pusi ciuciu vot
16
1
Mitroi va face foarte lucruri bune pentru judet știe ce înseamnă sa gestionezi un buget sa facă proiecte si le finaizexe
5
13
Voiam sa te votam domnule Mițoi,dar dacă îl pui pe puiul de securist care peste noapte a sărit în barca voastra vice,atunci votam altceva
14
1
inlocuim hotii cu alti hoti, nimic wow, istoria se repeta.
21
1
Mare lipitoare Filipescu asta :))))
22
1
Mitroi este uns cu toate alifiile . Intradevar , a facut multe pentru localitatea Valul lui Traian , nimic de spus . D
8
1
La CJC e nevoie de un dur ca Mitroi . Trebuie facuta ordine cu paru si inlaturate sefele ciume rosii analfabete.
9
20
Florine, ai pierdut votul meu.
21
1
Actor
16
1
Mitroi e singurul din toți candidații care a știut să apropie oamenii În rest vorbe lungi vrăjeală ieftină
7
20

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272